Kau kekasih hingga ke akhirnya...

Tuesday, December 28, 2010

Memorable Days with Him..

23 Disember 2010..aku balik umah naik KTM ngan die..die datang dr Perak amek ak nek ktm..agak dasyat di situ..tp ak tabik spring ar ngan die..sanggup kot wat keje giler cmtuh..ngeh2..then sementare nak tunggu train kol 11 mlam tu,kitorang g jalan2 dulu kat Penang,naik feri dowh..first time kot..hehe..agak best di situ..yela org jarang tgk laut..ngeh2,,mmg agak jakun la..jalan2 g padang kota pastu..

Saturday, November 27, 2010

Keliru.. @_@

Semalam gaduh..n i'm crying at the middle of the nite..hum how i hate when we fight..menyampah giler doe..aku just suruh die balas msj aku gune celcom pon die susa sangat nak wat..xboleh langsung ke nak korbankan tdor die tuh..huh..nak gerak cket pon xbole..campayah sangat je nak wat..ego xbrtempat..da tu nak marah2 owang plak dalam tepon..bromine chloride betol..ingat aku sanggup ar kena marah?blahh ar..x takot langsong aku..tah r..aku sebenrnya keliru..sangat2 keliru..cinta menyakitkan,tp dalam masa yg sama ia indah..tp yg pasti,mmg aku syg die..n aku x rasa aku boleh kehilangan dia..at least buat masa ni..Ya Allah,guide aku..tunjukkan aku jalan yg benar..apa yg aku patut buat..sedihnya aku bila orang yg kita sayang marah kita macam ni..hum..

Thursday, November 25, 2010

First Page of the Novel..

Kutujukan coretan kenangan ini buat dia,insan teristimewa dalam hatiku..
Semoga dia mengerti..semoga dia hargai..
Segala kenangan terindah itu..
Kerna aku cipta ia bersamanya..
Dan aku hargai setiap waktu indah itu..
Kerna hadir dirinya..
Mengubah setiap perjalanan hidupku.
Memberi sejuta rasa..segenap bahagia..
Seribu impian..
Seribu kenangan..
Khas buat dia..
Semoga kau mengerti..
Semoga kau hargai..

22 November 2010
17:34









Tension Life in Semester 2..Huhu..

Hmm sem 2 ni aku rasa agak tension la..byk gile keje nak kene wat..huhu..mula2 masuk da dibebani ngan keje2 MIKIM,then dtg pulak assesment tok BI,kne wat promotion product r,research r..aduhh..naik tension aku.nak tdo pon xsenang..da la sylibus tok sem 2 agak susa..huhu..m3 mula2 dah aku xphm..tambah2 tajuk cos sin tan ni..waa byk gile formula n identity nak kena hafal..huhu..camane la aku nak cope ngan semua benda ni..risau gak aku..xlama g result sem 1 kua..huh,lg aku cuak..hope dpat 3 pointer above..hmm..aku rase aku x buat yg terbaik kat matrik ni..n mmg aku xdpat nak buat yg terbaik sbb aku bukan seorang yg rajin..even i have the brain..but yes,i'm lazy..hope Allah will help n guide me..luckyly i have my supporter,ayah,mak n my bf..they all really support me..tanx 4 being with me n love me..I love u all.. :-)

The Precious Memories Ever..

Time balik cuti raya haji ritu,aku blik ngan dia..15 November 2010..antara kenangan yg xdpat aku lupakn..masuk kali ni da dua kali la kitorg balik sama naik KTM..first time first ramadan ritu..that memory was so precious..first time we meet again after 5 years..n yg kali ni pon agak berharga kenangan2 tu..masuk bulan ni,da 6 bulan kitorg together..n cuti kali ni,mmg kitorg abiskan ngan spend time together..g meeting..hehe..but this time special cket,first time la aku g meeting kat lua tmpat kitorg,lokasi=KL..hmm..meeting kali ni memberi seribu kenangan yg sangat berharga..yg xpernah aku dpat sebelum ni..n tanx to him,he bought me the novels that i want,aA+bB and Tunas..then he bought me Secret Recipe's cake for my upcoming birthday..so delicous..tanx dear..really appreciate what u did..i will never forget those memories.. :-)

Saturday, November 13, 2010

MUET exam dan dia

Ok..Hari ni aku rasa agak happy..pagi td ade exam MUET..aku happy sbb malam td dia call aku..sejam lak tu..tanx dear..mcm2 kitorg sembang..x sabar nak jumpa die isnin ni..balik same ngan die naik KTM..malam td aku rasa bahagia,smpai termimpi2..hehe..pagi tu die kejut aku..n tepon aku sblum aku masuk dewan exam..tenkiu my dear..
MUET td boleh tahan la..xla senang n xpulak susah giler..naik pekak telinga aku dengar listening tu..writing pulak kluar pasal marriage..tahape2 tah.reading comp payah gak r..mmg menguji minda sangat2..but so far,Insyaallah boleh jawab..keputusannya nanti xtau ler cmne..hope dapat band 4 ke atas..huhu..