Kau kekasih hingga ke akhirnya...

Saturday, November 27, 2010

Keliru.. @_@

Semalam gaduh..n i'm crying at the middle of the nite..hum how i hate when we fight..menyampah giler doe..aku just suruh die balas msj aku gune celcom pon die susa sangat nak wat..xboleh langsung ke nak korbankan tdor die tuh..huh..nak gerak cket pon xbole..campayah sangat je nak wat..ego xbrtempat..da tu nak marah2 owang plak dalam tepon..bromine chloride betol..ingat aku sanggup ar kena marah?blahh ar..x takot langsong aku..tah r..aku sebenrnya keliru..sangat2 keliru..cinta menyakitkan,tp dalam masa yg sama ia indah..tp yg pasti,mmg aku syg die..n aku x rasa aku boleh kehilangan dia..at least buat masa ni..Ya Allah,guide aku..tunjukkan aku jalan yg benar..apa yg aku patut buat..sedihnya aku bila orang yg kita sayang marah kita macam ni..hum..

No comments:

Post a Comment