Kau kekasih hingga ke akhirnya...

Thursday, February 17, 2011

HiDup YaNg PeNuh RanJau

Semalam dapat result UPS..Alhamdulillah result aku okey even aku takde la study sangat..aku bersyukur sangat sbb Allah masih bg aku peluang utk berjaya..Tp aku tau,kejayaan takkan dtg bergolek..Aku kena study lg kuat utk dapat apa yg aku nak..Entahlah,aku ni sangat3 lah pemalas..Nak bukak buku punyelah payah..Bile ade kuiz pun buat bodoh jer..Bukan nak bace sungguh2..Bile nak time exam baru kelam kabut cari buku..Tu pun  bape hari sblum exam baru tergedik2 nak bace balik sume chapter yg da blajar dari mule2 sem dulu..gile ape aku ni..wat keje sume last minit..humm..aku skrg nie rasa agak tensen sbb mcm2 masalah melanda diri aku..aku sangat stress sebenarnye..aku tau puncenye ape..puncenye sbb aku couple..aku asyik bergaduh je dgn dia..he makes me so tensen..aku ni mmg susah nak paham,mmg susah nak handle..tp sebelum ni elok je die handle aku,skrg ni pulak die nak buat hal macam2..benci la weii..aku bukan jenis yg boleh tahan sume nie..humm..sabar wani..ingat Allah..aku bukan ape,aku mmg tak boleh nak putus dgn die..mmg la sbb aku syg dia tp ada sbb lain yg lagi penting,yg hanya aku dan dia yg tau..lgpun,kitorg bukan couple utk putus,cukuplah pengalaman2 sebelum ni..biarlah dia yg menjadi lelaki terakhir buatku..I hope so..k la,cukup takat nie..ni pon dok menaip time free pas kuliah,sat g ade kelas agi..dadaa!
comel kan?? macam aku.. :-P

No comments:

Post a Comment