Kau kekasih hingga ke akhirnya...

Friday, March 25, 2011

Go to hell!

Aku benci kau! Sumpah wei aku rase nak campak kau dalam gaung skrg nih.. Humm ntah la,aku tak suke r nak maki2 owang nih,tp aku mmg bengang giler ngan kau skrg nih.. G main jauh2 ar wei,menyusahkan hidup aku je.. asal la ade orang cam kau kat dunia nie..dah lah hati tak berapa nak baik,pastu nak myusahkan hidup aku..g mam ar..wat sakit hati aku je orang cam kau ni,,konon ncem ar??bajet perfect ar??helehh..setakat kau,bersepah tepi jalan ar wei..nak kate kau perfect??jauh panggang dr api la weii..hidup aku so much better than kau..kau apa tahu??setakat tau nak bergumbira je..ngat diri tu bagus sangat?kau tu mmg xsedar diri tau tak..kau lupe ke kat mak ayah kau?ape yg dorang harapkan dari kau?tp kau mcm nie..kalau la mak ayah kau tahu kau mcm ni,mesti dorang sedih gilerr wei..dorang dah korbankan banyak duit utk kau..tapi kau langsung tak hargai..ee sumpah menyampah giler..kau ni,mmg.. ee ntah ar..makin lame kau makin teruk..annoying tau tak??huh! sedar ar diri tuh sikit..apa yg kau ada? nak bajet bagus sangat. memain ngan aku kan?? kau tak kenal sape aku ar. mmg cari pasal betul. GTH ar!!!

*aku sangat2 menyesal kenal kau!!

No comments:

Post a Comment