Kau kekasih hingga ke akhirnya...

Monday, March 7, 2011

Knape kawan mcm nie?

Hari ni aku agak terkilan dgn sikap sorg kawan aku nie..boleh dikatakan kawan baik la jugak sbb kat kolej nie kitorg salu bersama g mane2..tp today,aku betul2 terasa hati dgn die..patut ke seorg kawan memperlekeh kawan sendiri?ckp direct lak tu dpan aku..ingat aku takde perasaan ke?aku tak pernah kata kat die even die lg byk kekurangan dari aku..tp sampai hati die dok kata kat aku lagu tu td..mmg la aku ni mmg xperfect,byk kekurangan..tp xpayah sampai dok ckp direct depan aku cmtu..humm..kawan mmg cmni ke?x akan berpuas hati dgn kawan dia..sentiasa mencari kekurangan kawan utk menutup kekurangan diri sendiri...sedihnyer aku..tp nak wat cmne..lg sebulan lebih je lagi aku kat cni,aku taknak la bermusuh plak dgn die..xpa,aku cube sabar jer..biarlah org nak kata mcm2 pun..aku bersyukur dan berbangge dgn diri aku..aku ada family yg sangat2 baik dan memahami aku,kwan2 baik yg stil ingat kat aku even da berjauhan,tmpat aku curah segala prob..n aku ada die,a guy yg always bersama aku,byk tlong aku..mereka sume ni la yg mengindahkan hidup aku..kpd kawan aku yg xberperikebahasaan tu,kalau tak puas hati dgn kelebihan aku,or nak menyentuh tentang kekurangan aku,ckp direct cmtu depan aku,pkir la...kamu tu lg byk kekurangan laa..cume aku ni jer xsampai hati nak dok memgata kamu,sbb kamu KAWAN aku..xpa2,kamu nak ngata aku..suke ati kamu laa..jgn lupe,diri sendiri xperfect,nak menilai aku..pigi dahh..what the hell laa...

No comments:

Post a Comment