Kau kekasih hingga ke akhirnya...

Friday, March 25, 2011

MaLam PeRmAtA GeMiLAng

Mmg gemilang jugak la malam tu..makanan sedap! Tu yg bestnye..ase cam dok kat hotel tau..ade waiter dok serve2 menu..nak ape je mintak je tambah lagi..hehe..bukan senang nak dapat makan cmni..tp yg slack nye kne makan gune sudu..aku dah la tak berapa mahir nak makan ayam gune sudu ni..hee..tp xpe,kne gak blajar en..takkan nak makan gune tgn je kalo p hotel ke tempat grand2 nanti..emm..malam tu makan ayam,ikan siakap besor..daging masak hitam..acar buah (tp aku tak makan pun)..sate..aiskrim..pehh mmg kenyang giler..sate aku tak larat nak makan dah..makan due cucuk je..then kne dgr ucapan2 tu yg xlaratnye tu..da la dewan crowded giler..mmg mcm sardin dlam tin..huh..then time last sempat kitorang amek gambar tutorial..even mcm2 halangan nak amek gambor..dah ciap sume naik dorm terus tertidor..maklum la penat..erm tu je lah nak story..hari ni nak study kimia sampai lebam.. :-)

No comments:

Post a Comment