Kau kekasih hingga ke akhirnya...

Sunday, March 27, 2011

Maths is killing me!

Td petang aku try buat math paper 1..Ya Allah bapak la susah..soalan satu je aku dapat buat..tu pun sbb tengok buku..yg seterusnye mmg K.O..sepatah haram aku tak reti..tensen wehh bile mcm tu..rase nak nangis pun ade..tp bile pkir2 balik,ni la cabaran hidup nak berjaya..hum..nape la math ni susa sangat..satu apah pun aku tak reti skrg nie..math tu yg susa ke aku yg bodoh sangat dalam math?? grr. padahal time SPM dulu aku bole je wat..nape skrg nie aku rase lost? adddmath dapat A tp masuk matrik aku mcm lost giler dalam math..nak dapat A tu macam payah sangat2..bio n kimia ok jer..dapat jugak A..tp math ni mmg menjatuhkan pointer aku..sedihnyer..sangat2 sedih n tensen skrg nie..T_T..what should i do?ape nak buat utk skor math?humm...xleh nak senyum lahh... :-(

No comments:

Post a Comment