Kau kekasih hingga ke akhirnya...

Friday, March 18, 2011

Saat-saat terindah bersama..TERBAIK!

Hari ni,kitorang outing satu tutorial E4..tp xsume pegi..Aimi,Din n Syed x pergi..so kitorang 6 org je pegi..first time kitorang kua bersama satu tutorial..n saat ni bakal aku ingat seumur hidup aku..korang member tutorial terbaik! Kite da mcm family da en..mesti susah sangat nak lupekan korang selama nak dekat setahun kite bersama ni..even setahun takde la lame tp susah payah kite kat matrik ni,segala tangisan bile dapat result,segala gelak ketawa bile kumpul same2,kne marah ngan teacher,x wat tutorial,gado memain ngan dak laki,ponteng kelas bio,kimia..tak mungkin dapat dilupa sampai bile2..syg korang guys! korang terbaik..thanks Amin sbb blanjer kitorang pizza sampai RM80 lebih tadi..xsangka syg gak kao kat kitorang kan sampai sanggup blanjer..n paling tak sangke tu first time kau makan pizza hut..hehe..thanks,kenyang gile doe! Sedih ar nak berpisah ngan korang tak lame lg..20 April 2011,mungkin menjadi tarikh terakhir kiter jumpe..waa sdehnyer..tambah2 nak berpisah ngan mama n cekson,korang da mcm family aku kat cni..siyez aku syg sangat kat korang! harap ukhwah antara kita berkekalan sampai akhir hayat..aku doakan korang sume satu tutorial ni berjaya dlm hidup masing2,n dapat result yg terbaik tok final nanti..insyaallah,E4 boleh!

Sedih wehh nak berpisah..
Tp apakan daya,setiap pertemuan akan ada perpisahan..
Namun setiap persahabatan kekal selamanya...

Amin,Din,Syed,Aimi,Rahmah,Aimuni,Ain n Ayu..
I will never forget u guys!

muni,ustazah(our mentor),rahmah,ain,din,syed,amin
3 org blakang tuh,ayu,aimi n aku
ni time sambut birthday amin n aimi

haha cerianye aku kat pizza hut

yummy!

rahmah sempat g pndg
kamera tuh

yeah,that's amin,yg blanje kitorg.,.hehe

n this is the bil..haha sampai rm80 lbey kot..

After makan pizza,kitorg g la main game dgn pakai baju kurungnyer la..dah la xbape reti main..hehe..

haha dasyat gak en aku n ayu main game..pdhal ade je game camni kat umah..hehe

mama!

haha ceksom ngan baju kurungnye dok racing car..terbaik ar ceksom!


hee itu lah antara kenangan-kenangan time kua outing..hope menjadi memori indah buat kitorang sampai bile2..E4 the best..!









No comments:

Post a Comment