Kau kekasih hingga ke akhirnya...

Wednesday, March 23, 2011

When suddenly our sweet memories across my mind.. ^_^

Malam ni..tengah2 wat soalan objektif pastyear Biology..sambil2 msj ngan die..teringat lak segala kenangan2 yg pernah kitorang lalui bersama..hum..sdey kot bile ingat balik..ade suka,ade duka..tp sume tu mewarnai hidup aku..so i should thanks that person gak r..even dalam segala yg indah,ade yg pahit utk aku telan..tp mungkin ade hikmah disebaliknya..who knows rite..hum rase nak pelok sumone pon ade..huhu...

alamak,xde mood lak nak tulis panjang2 coz mate ngantok je kol 1.35 pagi ni..nasib baik la ade org teman msj,lau tak mmg kompem aku dah lena dah time ni...

emm..today xde pe yg menarik berlaku..cume bosan ar xda tutorial da,penuh kuliah ajer..huhu..td masa kuliah sampai 3 jam kot,giler r..huhu...kuliah math la paling best,ckgu ta masuk pun..leh on9,leh memain..haha..ape la aku ni,tak sedor diri tol final ade g 19 ari je lg..huhu...takpe2..insyaallah still ade mase utk aku pulun gila2! huhu.. (sedapkan ati jer )..

ha ade benda aku tibe2 terpikir today..asal kengkawan aku suke ckap, "pungkoq hang".. what does that mean? then aku google ape makne bnde tu..ceh! ta senonoh rupenyer.. mengong lah.. asal perlu ckap bnde tuh?huhu..kasar dowh..tak ke terpikir kot org yg kite ckp tu terasa hati? ( termasuk aku sbb aku pun ade kena skali )..takde la,mmg la main2,tp aku ni asalnye dr Perak,tak tahu menahu makne pungkok tuh,so mule2 aku ta kesa,then bile aku da tau makne nye,oh damn,don't u ever2 said that word again to me..huhu..

* kalau orang perak suke cakap 'sengal la ko' . xpe agy kan? senonoh la jugak perkataan tu..

huhu takde kene mngene dgn diskriminasi bahase..just ta suke bile ade perkataan ta senonoh ditujukan kat kite..

dah lah,nak tdow.. ^_^

No comments:

Post a Comment