Kau kekasih hingga ke akhirnya...

Thursday, March 10, 2011

The worst anniversary..everr..

Hum..tak dapat nak digambarkan mcm mane perasaan aku semalam..sepatutnye today our 10th month anniversary..tp semalam kitorang gado..gado agak teruk la jugak..sampai terkeluar kata2 yg tak sepatutnye..ntah laa..aku sedey sangat2..knape tibe2 jd mcm nie..bencinye..benci sangat2..ya Allah..give me strength..nape la aku menyesakkan hidup aku dgn bende2 cmnie..aku tak menyesal menerima die dlm hidup aku..cume aku menyesal dgn diri aku..buat keputusan selalu tak ikot akal,just ikut hati..wani2..ape nak jadi la..takpe la..anggap la ni sume cabaran hidup..utk aku jd g kuat n matang..pasni aku kne struggle hard utk final exam..hope i can succeed..but dgn sume masalah2 yg mengarut ni,,aku tak rase aku boleh hadapi hidup dgn tenang..humm..sabar lah wani..biar la org nak buat kite camner pon kan..yg penting hdup kite..

No comments:

Post a Comment