Kau kekasih hingga ke akhirnya...

Thursday, April 28, 2011

Bila kebahagiaan tak menjadi milik kita..

I feel like..nobody cares!! Urggh. I hate this feeling damn much. Adoi dah takde mood la nak update blog.

Ok. Sumpah rase macam tensen gile skrg ni. Rase mcm nak hempuk sume bnde. Tapi masih waras,takkan nak hempuk laptop kan? Hee.

Apasal ha rase mcm tak seronok. Bosan tawuk. Dok rumah ni BOSAN rupenye. Bosan GILE. Keje wani,tengok tv,makan,tengok tv,makan,tdo. Tu aje. Pehh wa cakap sama lu,.sumpah BOSAN. Orang nak ambik lesen tp tak dapat. Nak keje tapi taktau nak keje ape. Nak buat apa lagi?  Dok melangut ja cam orang bodoh kat umah. Dah la ade 'kawan baik' tp macam takde. Busy memanjang. Kau ingat kau sorang je la ada final exam? Huh. Menyampah i.

Kadang2 rasa macam lonely. Siyez cakap. Lonely.

No comments:

Post a Comment