Kau kekasih hingga ke akhirnya...

Friday, April 15, 2011

Can I Do it??

Wah rase cam dah lame sangat tak berblog. ( Padahal baru seminggu tak on9 ). Hum skrg ni tengah exam final. Paper Bio n Maths dah lepas. Tinggal kimia je lg minggu depan. About the exams, pehh bapak la susah beb. Tambah2 maths. Soalan mmg nak trap aku betul. Ade ke die bg soalan susah2 cmtu. Dalam pastyear punye soalan tak pernah kua pon jenis cmtu, ni tetibe taun aku kua. Hampeh betol. Huhu. Hancurlah harapan aku nak dapat A. Adehh. Siyez aku takut kalau result aku teruk nanti. Sbb aku taknak jd biase2 je. Aku taknak dapat biase2 je. Aku nak lebih dr orang lain dapat. Tp takpe la,kalau takde rezeki. Mungkin Allah nak aku gandakan usaha lepas nie. Tp harap2 tak dapat bawah 3.5. Huhu. Cuak tol nak tunggu result t.

Skrg ni rase tak sabar pulak nak balik rumah. Nak habis matrik dah. Hehe. 5 hari je lagi. Ase cam kejap tol mase berlalu. Well yeah,mmg lah sedih gak nak tinggalkan kawan2 kat cni,nak tinggalkan tempat yg penuh kenangan selama setahun menuntut kat cni. Tp nak buat camane kan. Lagipun aku ade misi nak buat balik umah nanti. Hehe. Tak sabar asenye. kehidupan macam mase lepas SPM dulu bakal berulang. hehe. best kot dulu. Tambah2 sbb time tu ngah sonok ehem2 kot. hehe. Teringat lak kenangan dulu. Erm taktau nak type pe dah. Cam xda idea sangat pulak bile tgh study kimia nie. hehe. k,pens off.

* organic chem is killing me !

No comments:

Post a Comment