Kau kekasih hingga ke akhirnya...

Thursday, April 7, 2011

Chumel Vs Hensem

Ahaha tajok ta bole blah en. Err post kali ni nak mengade2 cket. Eh ta,nak mengada banyak. Ngee. Tader lah busan jugak dowh jd orang yg skematik letronik (SKEMA). Hee. N aq ni pon semestinya bukan budak skema. Pasainya aq nie ta suke lorh ikot peraturan sangad,n aq rimas lorh kalo jd budak baik je semedang. Err,bukanlah nak kate aq ni budak jahat. Aq baik pe. Cume,kdg2 ade la gak langgar peraturan tuh. Tp actually aq ni takod jugak nak langgar peraturan or wat salah. Haha. Gempak je lebeyh. Well,anak ckgu kan. Giler ape anak cikgu na wat salah. Ahaha. Tp wat gak doe. Contohnye time form 5,haha. Aq bawak nset g skolah then kne rampas. Wuwuwu menangis kod aq tyme uh. Malu giler sehh. Nangis tahap tak ingat aq lam kelas. Wakaka lawak bile ingat balik. Dok merayu2 kat ckgu muzammil mintak balik nset. Ayah takyah citer ar,langsung ta tegor aq balik uh. Aq tau dye ngah bengang. huhu. Sory dad. Eh,panjangnyer mukadimah aq. Dah2 balik pada tajuk. Chumel Vs Ncem? Ngee. Ape kejadahnyer tuh? Tader lah,bile aq menjelaajah couple2 yg ader dalam facebook aq tuh,nahh. Ape yg kulihat,most of them,yg pompannye lawa,sweet n cute,tp yg laki agak kureng.. Hehehe. Ta ramai lorh laki yg ncem. Siez ckp. Tp kan tp kan,cemane depa dapat ngorat awek yg cute mute nih? Kepelikan berlaku d ctu. Adakah cinta perempuan ta memandang pd rupe? Abis tuh depa pndg pd ape ye? Duet? Or mereka suda dibutakan oleh cinta? Haha. Ngate orang. Aq pon same. Haha. Well,a'ah kan. Tp kan tp kan,ade jugak laki yg ncem,kacak lg bergaya,tp awek dye simple jer. Means tader la cantik,or cute,or cun,or lawa. Bese2 jer. Ha laki cmniy aq respek giler babeng,pasainya nampak la yg depa niy ta memandang pada rupe,mungkin la depa ni pandang pd kebaikan,keikhlasan or kecantikan dalaman pompuan tuh. Wa caya ar sama laki2 sebegini. ( n teringin gak sorang ) haha.Giler dowh,ramai laki yg memandang pd rupe. Mentally distrupted n corrupted betol. Ape nak pandang rupe? Asal pompan cun cket mule r nak ayat,nampak yg cute muler r dok berkenan,mule r nak mesej2. Eeeu. Jatuh la maruah diri u all lau cmtu. Terhegeh2. Yucks. Ta suke tau. Then,bile dah couple,wat perangai. Mule2 ok,lame2 cket mule r,mesej ngan pompan lain pulak,ade yg cute n lawa cket,mule try tackle. Pdhal ade awek doe. Weyy,belaja la menghargai pe korang ade. Korang na cute n cantik mane g?? Cam siti? (tp siti da montel cket lahh hee) err cam juliana evans?? cam jennifer lopez? Miley cyrus? tolonglahh,muke korang ta nsem mane pon,ade hati nak awek cun melecun. Ade yg ta boley blah,laki dok msj blue ngan pompan ntahsapesapentah. Bodo en? Bukan niat aq nak mengutuk tp mmg nak mengutuk. Sumpah cam bodo doe. Ta rety kawal nafsu langsung. Ade awek,tp wat pangai cenggitu. Gile? Sewel? sume bg kat kau lah laki2 yg cmtuh. Ingat korang bagus sangat ar? Weyy,korang ce pkir,pompan yg layan korang msj blue tuh baik tak? Kompem ar jenis sangap cam korang gak. ( maaf tercakap lepas ) huhu. Aq bukan pe,kes macam ni ade berlaku dowh. Mmg potassium cyanide plus bromine water betol lahh sape yg melakukan hal durjana ini. Nak ajer aq bunuh laki2 spesis tak sedar diri ini. Berubahlah anda sebelum anda dicampak ke neraka. Ha,berbalik pd tajuk,well,asal ek ta ramai laki yg ncem? huhu. artis2 for sure la ramai yg ncem. contohnyer...aq suke shahir,ashraf muslim,aaron aziz..waa ncem dan kacak giler. hee. Tapi yg dekat2 umah kiter n dalam kolej or u kite,ta ramai lorh yg ncem tahap cmtuh. leyh kire ngan jari je. eheh. Tader la niat aq bukan na manggatai. N bukanlah aq ni sorang yg demand tinggi. Tak. Sajer je nak mencoret. Huhu. Meluahkan rase hati yg sedang berduka lara nak menghadap exam final isnin nie. Ape2 pun,pegang la pada prinsip,hargailah orang yg anda sayang sebelum anda kehilangannya terutama mak ayah. Bg yg couple tuh,dah2 setia je la pd yg satu. Ta paya nak bertukar2 pasangan cam tukar baju. Takder maknenye. Ngabiskan duit,wat dosa jer. Ta paya nak curang2 lah. Hargai pe yg korang ade. Buat laki,korang bukan ncem mane pon. Kalau hati korang baik taper,muke ta berapew pon aq sanggup terima asalkan korang beriman,boleh mengimamkan solat jemaah,hafal quran,wahh..kalau la aq dapat laki cmtu,alangkah bertuahnyer. huhu. bg yg masih ta berapa baik,berubahlah ke arah yg lebih baik. Allah sentiasa ade utk kite. Pintu taubatNya sentiasa terbuka.

* insyaallah,perempuan yg baik untuk lelaki yg baik,n vice versa.

No comments:

Post a Comment