Kau kekasih hingga ke akhirnya...

Sunday, April 17, 2011

Don't break my heart please,ok?

Before anda membace entry ini,maaf ia mengandungi unsur cinta.
Jika anda tidak suka,PLEASE get urself out of this page ok?

Kawan2,kakak2,adik2,abang2,wani ni tak baik pun.
Bukan la jahat. Cume wani taklah jenis budak baik gile stok tak bercinta pe sume tu.
Kdg2 wani nyesal gak bile terlibat dlm alam cinta nie.
Best je tengok kawan2 yg single,bahagia je hidup dorang.
Bukanlah nak kata kalau couple tak bahagia,tp banyak kot bnde kne berkorban.
Paling tak best,kne berkorban perasaan.

Emm wani pernah kena tipu.Sedih sangat time tuh.
Paling wani tak boleh lupe,mase nak SPM.
SOMEBODY broke my heart. 
Mase tu lg seminggu je lg nak SPM. Gile kan?
Wani nangis gile2. Wani baling2 bantal,tarik2 cadar. BODOH kan?
Sbb seorang laki wani jd cmtu.
Hebat tak hebat penangan bercinta.
Yela mane taknye da nak dekat dua tahun kitorang together,then tetibe je,whoop,sume tu berakhir.
Mau tak frust tahap orang constipate. Huhu.
Wani rase down sangat2. Dulu die ambik hati wani dgn elok,
then suddenly die bg balik dgn keadaan retak seribu.
Macam nie...


Kejamnye seorang lelaki kan?
Ape la salah wani. Selama wani ngan die wani setia. ( tipu je kot )..huhu
Tp janganlah sampai hancurkan hati wani bile wani nak exam.
SPM tu the most important exam dalam hidup tau.
Sampai hati dia buat wani cmni,kalau dia takpe la,bukan belajar sangat pun. 
Ayah die tak suruh die skor tinggi2 dalam SPM. Takde orang nak push die suh belajar gile2 sampai jd doktor ke lawyer ke ape ke.
Takde tersenarai dalam top ten target straight A SPM.
Tp wani ni lain. wani anak cikgu tau tak. ( die pun anak cikgu jugak ) huhu.
Tapi wani ni sume orang suh buat betul2. Sume orang nak wani skor straight A dalam SPM.
Tengok2 jd cmni. Siyez wani dah rase mcm taknak jawab SPM. BODOH kan?
Oh sebelum tu lupe nak cer,die tinggalkan wani sbb die ade perempuan lain kat sekolah die.
DUMB rite?
Wani yg bodoh ke die yg bodoh ke entahlah. Dua2 kot.

Then agak2 dalam dua tiga minggu kot frust. Ceh bajet je bertekad dalam hati
"pasni aku taknak bercinta dah"
Tapi,apakan daya.
Huhu.
Tapi yg paling wani tak boleh lupa,EX wani yg dumb sangat tinggalkan wani tu,
MENYESAL tinggalkan wani.
Wani ingat lagi,time ambik result SPM,die bagi msj.
Tahniah wani,banyak A dapat ye.X macam ____.( name die lah )
Die yg bgtau wani result wani sebelum wani sempat jejak ke SEMETRO lg.
Maklumlah sbb dah kecoh satu sekolah.Tambah2 ayah dia cikgu yg uruskan bab periksa ni.
Well time tu wani senyum lebar2. Wani rase sangat2 puas hati.
Sbb wani dah buat dia rase MENYESAL.
Ha camtu la laki kan??
Bila dah kehilangan baru pandai nak menghargai.
Chaitt,podahh.
Once u've broke my heart,u'll never ever able to replace it with the new one.
Done. Setakat itu saja hubungan kami.
The rest is history.

Well,skrg,i'm with someone else.
Tak perlu nak cerita sape die sbb dah pernah pun citer dlm post sebelum2 nie.
I'm not asking him to be perfect for me,but i do hope that,
PLEASE DON'T BREAK MY HEART.
Cause wani tak nak lg alami benda sama yg pernah wani alami dulu.
Wani taknak lg menangisi,menyeksa diri just because of a stupid MONKEY LOVE
Well for sure u are not a monkey rite?

I may not be the most perfect girl for you.
Not the prettiest one.
Not the loving one.
But i DO have feelings.
I have a heart that i don't want it to be broken,again.
Just let me know by the time my heart isn't yours anymore.
So that i can take it before u brake it into pieces.

I don't regret my past,i just regret the time i've wasted with the wrong people.
Please,don't waste my time.



No comments:

Post a Comment