Kau kekasih hingga ke akhirnya...

Monday, April 18, 2011

Dunia oh dunia !

Hari ni ade exam kimia paper 2 pagi td..habis je exam kol 11.40 td,wah kau,senyum lebar kot. ngee. almaklumlah,tinggal satu paper je lgi pasni. tu pun kimia paper 1 je. mmg dah tak study kot. haha. then balik tu terus mengadap laptop dannn,ape lg,bukak FB lah. haha. pastu ade jugak wani lipat baju cket2,sbb dah takde keje kan. hehe. cian gak takkan nak suruh mak je kemas sume t. emm taktau nape rase hepi sangat2 pas abis exam kimia td. mungkin sbb boleh jawab kot? haha berlagak betol,padahal entah betol entah salah jawapan tu. tp kan,sebenarnye even la organic chemistry tu agak susah sbb banyak bnde kne hafal,tp wani minat blajar bnde tu. taktau nape. yg kgkwan dok tak suke tu la yg wani minat.cam tajuk biodiversity dalam biology,wani suke dowh belajar tajuk tuh even kawan2 lain kate leceh la banyak bnde kne hafal la ape la. agaknye otak wani ni lebih menjurus kepada bnde yg menghafal2 kot. kire2 wani suke gak tp cam payah nak skor. siyez paling takot paper math. huhu.

btw,td petang dok lepak2 ngan ayu n ain kat math department. saje nak isi saat2 terakhir kat cni. kitorang dok tengok bnde2 lawak kat youtube. tp mmg siyes lawak sampai gelak terbahak2 pecah perut kot tengok benda ni best!sumpah tergelak kaw2 dan ini sumpah lawak sila click di sini . haha dgn bnde ni kitorang dok tergelak2 kat math department td. but okey la,dapat lepaskan stress after exam kan. tapi kan tapi kan,jeng3..ade SOMETHING MENARIK wani nak share kat sini.tengok betul2 ye..

JENG JENG JENG..




korang nampak tak ape yg wani nak tunjuk? ha tu lah yg kitorang dok skodeng td. sambil2 dok layan youtube kan. em ade lagi ade lagi.


maaf sangat2 kat empunya diri yg tengah bermesra tu,kitorang tangkap gambar korang curi2. huhu. bukan ape,entahlah. mmg camni ke kalau couple? first step,dok rapat2. kemudian,start pegang2. then..lain yg akan dipegang. ALLAH.. jahilnya kita kan? 

ok. enough sal tu. taknak komen banyak2 sbb diri sendiri pun tak betol sangat. esok takde paper. BORING.
nak kua jejalan tp taktau nak kua ngan sape. sume takde duit jer. wehh kepada mamat yg rase diri dah bagus sangat tuh,lau taknak contact wani pon tolong pulangkan pendrive wani !!!! grrr. nak buat pasal ngan wani pulak. tak peduli la weii lau tak nak care bout me anymore,but I DO HAVE FEELINGS.

if u want to get rid from my life,u r PLEASED to do so. 
do i care? 
( yes i care )
ouh please lah. u r dealing with the wrong person ok?

you are messing with..


me !!! argghh muke baik ini sila jangan buat saya marah..huhu


Dunia oh dunia. penuh dengan permainan. seperti mudahnya hati manusia dipermainkan. seperti mudahnya maruah tergadai.

2 comments:

  1. haha...terbaik la bethey....klu diorang tau sal bnda nie hbis la.....

    ReplyDelete