Kau kekasih hingga ke akhirnya...

Saturday, April 30, 2011

Ego..

Okey,entry kali ni wani pilih tajuk ego. Nak tau pasaipa? Sbb tu la wani. Seorang yg sangat2 ego. Mengalahkan laki. Ntahla. Faktor genetik ke or persekitaran wani pon tak pasti. Asenye dua2 ade. Kalau genetik,kompem,dapat dari ayah. Huhu. Kalau persekitaran pulak,sbb terlalu dimanjakan kot? Apa nak mostly dapat. So lau tak dapat,by hook or by crook i must get it jugak. Tak kira la nak mogok ke ape ke,janji dapat., Huh,teruk kan? Tambah2 wani ni anak sulung. Orang kata anak sulung ni mmg ego lebih. Ea ke? yg tu aku tak sure kesahihannya. tapi yg sakitnya,sape2 yg rapat ngan wani la. Terpakse tahan ngan perangai wani yg ego terlebey nie. Tapi kan tapi kan,.even wani ni ego lebey,tp wani mudah memaafkan orang. Cume wani tak mudah melupakan. Mmg sangat2 payah. Tambah2 kalau bnde yg berlaku tu hurt my feelings a lot. Surely i can't forget it no matter how much time i take.. But,sekali wani dah sayang orang,tak mudah wani nak membenci.

No comments:

Post a Comment