Kau kekasih hingga ke akhirnya...

Sunday, April 17, 2011

Kejadian aneh pagi tadi...

Ok kat cni aku nak citer pasal pe jd kat aku around pukul 7 lebih pagi td. Actually pg tuh lepas bangun solat subuh kol 6 aku tido balik. Then around pukul 7 roommate aku si Farhana tanye aku nak die tolong antarkan baju dobi ke sbb tengok aku tengah sedap tdo kan.Aku pun dgn mate yg masih stim kate takpela. Sbb aku taknak nyusahkan die actually. Tp tibe2 lak time tu aku rase lapa. So aku pun buat keputusan nak turun ikut farhana sbb nak g bekpes. Then time tu ok lagi. Dah kemas2 beg dobi pe sume,turun la bawah ngan die. Sampai je kat depan bilik dobi,aku dah terasa semacam. Tibe2 perut aku wat hal. Sakit giler tau tak. Memulas2. Tp kalau sekadar sakit perut je aku boleh tahan lg,ni tibe2 satu badan aku rase mereng. Macam nak tumbang. Sumpah,seumur hidup aku tak pernah aku alami bnde cmni. Td mmg kritikal gile bg aku. Sbb aku rase badan aku sangat2 tak seimbang. Aku cube buat bodo je. Farhana die jalan depan aku. Aku jalan kat belakang. Tp siyez,aku tengah menahan sakit yg amat sangat time tu. Badan aku sangat2 tak stabil. Aku nak jalan pun aku kena pegang kat dinding tepi2. Kalau tak pegang,kompem aku rebah dowh. Dgn perutnye memulas2 lg. Pehh sakit siot. Sampai kat tangga nak turun,aku hampir jatuh. Tp nasib baik Allah still save aku,aku sempat pegang pemegang tangge. Aku rase badan aku ringan sangat. Cam tak pijak lantai tau. Huhu kenapa jd cmni?? Sebelum ni tak pernah aku alami sakit mcm ni. Takkan sakit perut effect sampai satu badan? Sampai je kat DS,terus aku kate kat farhana,"farhana,ko tolong ambikkan aku makanan,aku nak p tandas" aku sempat ckp perkataan tu je sbb aku mmg tak mampu nak cakap byk2,muke aku takyah ckp lah,mmg dah pucat tahap tak ingat time tuh. Aku jalan sepantas yg boleh menuju ke tandas walaupun mmg tak pantas sbb badan aku rase melayang. Sampai je kat tandas, ( erk tau2 je la pe org wat kat tandas kan )..then baru rase badan aku dah start nak kembali normal. Aku basuh muke dgn air. Sambil tuh aku istighfar banyak2. Well even xelok dalam tandas tp aku terpakse sbb aku mmg tgh rase lain mcm time tuh. Slowly badan aku mule act like normal. Aku dah rase berpijak di bumi nyata. Cewah haha. Then aku kembali ke DS n makan roti canai yg disediakan pg tuh,. Perggh wa cakap sama lu ni pengalaman pertama wa tau jd cmtuh. Sumpah ngeri dowh. Nasib baik aku tak pengsan td. Hope tak jd cmtu lg pasni. Buat cuak medulla oblongata aku jerh. Huhu.

* thanks to Farhana. Die roommate yg sangat2 baik. Die banyak tolong aku. Syg kau !

3 comments:

  1. Artikel yang sangat bermanfaat sekali, semoga artikel ini juga bermanfaat untuk orang yang sudah membaca.
    Cara Menghilangkan Jerawat
    .

    ReplyDelete
  2. Bagi seorang guruCara Menghilangkan Bekas Jerawatmemang dibutuhkan sebagai penghasilan tambahan. Bagi anda yang ingin beli mesin baru tentu butuh referensi
    Cara Menghilangkan Komedoterlengkap. Jerawat membandel terkadang muncul pada area wajah dan
    cara Memutihkan Gigiini cukup sebenarnya cukup mudah bisa dengan ramuan alami. Punya masalah dengan jerawat baca
    cara menghilangkan jerawatberikut ya agar cepat sembuh. Bekas jerawat terkadang mengganggu lihat
    cara menghilangkan jerawat secara alami yang efektif dan ampuh. Daripada memakai obat kimia mending dengan
    penghilang jerawat yang menggunakan bahan herbal. Jerawat yang ngeselin jerawat batu
    cara memutihkan kulitlihat disitus kami ya!Jerawat memang menyebalkan sikat segera
    pemutih wajah alamidan ampuh dijamin hilang. Ketika memilih terjun ke dunia usaha maka harus juga tahu
    pemutih kulit yang cocok untuk dijalankan. Memulai usaha membutuhkan modal walau
    pemutih muka alami disini untuk membandingkannya dengan yang lain.

    ReplyDelete