Kau kekasih hingga ke akhirnya...

Monday, May 2, 2011

Jangan suka orang2 mcm ini..

Entry kali ini agak kurang aja. Kerana saya,Nurul Azawani agak marah dgn insan bernama lelaki yg xsedar2 diri dia tuh dah ade AWEK. Pegi mati laki2 mcm ini. I hate u guys. Begitu juga perempuan yang gatal gile xsedar2 diri tuh suda berpunya. What the hell nak bgtau sume yg awak tuh single sedangkan awak tuh couple?? GILA. Tolonglah ibuk2 bapak2 sekalian. Menyampah giler tauk. Lelaki2 yang macam ni,better ta payah ada awek. Jangan nak seksa kami perempuan ni. Kalau dah ada awek tuh,setia lah. Jaga lah elok2. Ta paya la nak g layan pompan lain lak. Ingat diri tuh ensem bebenor ler?? MArket sangat la? Aduyai..perassan lebey..kire ok la awek korang tuh nak kat korang. Kalau dia taknak,ntah2 takde sape nak kat korang. Haha.

I talk based on my experiences. I used to know a guy. Tak NSEM pon. Tak CUTE pon. Bese2 je. Nasib bek tak hodoh je. Haha. Then i yg agak BLURR n STUPID that time,TERsuke lah kat dye. Mula2,alahai,ayat manis gile tahap tak ingat. Punye nak kat i yg cute mute ni kan (hahahah pasan gile). Baik gile la mamat tuh,mintak pe je dapat. Sampai sanggup wat keje gile demi i. Kih2. Tapiiiii. LAme2 mule tunjuk belang yang tak bape cantik tuh. Mule la ego pe sume. Chaitt. KAu nak lawan ego aku? Pegi mati k. Ta mungkin. KAu marah aku? Aku marah kau balik. Beribu2 kali ganda. Hahaha. Okey2,sambung cite. Die ni mule2 je nampak oke. Lame2,satu2 bnde terbongkar. I ni jenis yang agak cemburu dan tak percaya kat orang, so awal2 g i dah mintak pasword fb dye. Bia i tau apa dye wat. Bile jumpe je i bace msej die. So that i will know who n what he msg. So bile dah i ni buat mcm tuh,mcm2 bnde la i dapat bongkar. And i strictly stand on a statement,DON'T EVER TRUST A GUY. Nampak je mcm baik,tp belakang,na jumpe pompan lain lah,msj mesra2 la. I pena bukak fb dye n bace pe dye chat ngan pompan lain,nampak sangat dye yg mule dulu. Then dok nyembang  na jumpe la ap la. Gile. Kau pehal? Weyy kau kemaruk sangat ngan orang lain kau blahh ok. Jangan nak menyibok dalam hidup ak. Tak hingen laki mcm KAU. I can get thousands better than u.

well guys,i'm not perfect too. but i still know what can and can't be done. i don't want to be labelled as a liar,a jerk,a playgirl,a 'gedix' gurl n what so ever. i just wanna be me. a girl that not like others. if there are peoples who HATE me,u r pleased to do coz i certainly doesn't care at all. i want to live in my world with peoples who love me,who care about me. that's all. i love peoples who love me,n i hate peoples who hate me. n i hate LIARS. i hate PLAYBOY. i hate peoples who don't know how to appreciate others. i do appreciate love,but i do hate it when it obviously turn out into a freaky jerk! sue me if i'm wrong.

* i'm tired of loving wrong peoples.

No comments:

Post a Comment