Kau kekasih hingga ke akhirnya...

Tuesday, May 3, 2011

Kalau la bakal suami saya mcm ini.. :-D

Ouh tajok post mcm da gatai nak kawen jer kan. Eheh.. takde la. bukannye nak kawen lagi pon. saje je nak berangan sebentar. haha. oke,tetiber rase teruja tengok orang yg mcm ni..


ncem gile siot! haha.,
ade lagi ade lagi..


huhuhuhu..cute gile !!


waduh2..awat die ni ncem banget..huhu..

haha. sumpah aku terpikat gile tengok muka dia. ncem giler. da la ncem,cute lak uh. waaa. haha. eh pekena aku nih. hee. tader lah,td tgh bowink2,aku tengok la sinetron aqso & madina uh. then macam suka pulak tgk muka aqso uh. dah la dye melakonkan watak baik,suami yg penyayang..pehh kalau la aku dapat suami mcm tu di alam realiti ni,alangkah bertuahnya aku. hehehe. aqso ni name sebenar dye dude harlino. dah kawen dah pon. ( melepas aku ) haha. takde ah,aku bukan nak kat dye pon. cume aku suka lakonan dye n watak dye lam cite uh. sumpah aku teringin laki cam dye lam cite tuh. huhu. 

ala tp aku terima jer sape n mcm mane pon rupe bakap suami aku t. tp kalau leh taknak la 

muka camni.. huhu..


bia la yang sedap mata memandang. hee. ta encem sangat pon takpe lah. tp lau dapat yg ncem lg bagus.
leh dapat anak comey t. hik3. 

tp depa nak ke bini macam ni..




huhuhu. kompem mane2 laki pon taknak kan. kecuali la dah mmg jodoh depa. fuhh. bile tengok gambar2 dorang ni.aku bersyukur gile2 jd diri aku. even la ta cantik mcm miss world,mcm pelakon2 kat tb tu. tp still ade rupe n sedap mata memandang, hahaha. pasan jer aku nieh!

thanks mak ngan ayah sbb lahirkan aku yg mcm ni....





okey lahh. cukup takat niey. dadaaa!

No comments:

Post a Comment