Kau kekasih hingga ke akhirnya...

Sunday, June 12, 2011

Happy Birthday awak !

Happy Birthday to you..Happy Birthday to you..Happy Birthday to my lembu..Happy Birthday to you..wakaka..gila hape aku ni..tetibe nyanyi2 segala bagai..tader lahh..actually tomorrow 13 June is my bf burfday..aik,esok kan? tapi asal aku tulih rini ek..tader lahh , sebab musababnye aku tulih rini sebab aku rase esok aku malehh nak on9..so alang2 aku on9 ni aku wish la sekali..pasainya taun lepas aku jadi orang yang keberapa wish tahh,,so ha ni dia,taun ni aku paling awai wish..ambek kau..haha..

Awak2..( guna bahasa gedix lak )..happy burfday ye awak..tak dapat kita nak celebrate sesame kan..tu la sape suruh awak jauh kat kedah tu..huhu..(sedey)..dulu ingatkan dapat la celebrate sesame,rupenye awak cuti kejap je. so tak dapatla saya nak celebrate burfday awak cam pe yg pernah dijanjikan dulu. how sad. huhu.

Awak ingat tak saya pernah cakap yg nak celebrate burfday awak tu,pastu saya tanya awak nak celebrate mcm mane n kat mane. pastu awak cakap saya ni macam mak awak la. saya tanya la kenape. awak cakap mak awak dulu salu tanya awak nak sambut burfday mcm mane kan. awk je yg taknak sbb taknak menyusahkan mak awak. kan2? awk pernah ckp mcm tu kat saya kan. saya ingat lagi tau. sbb otak saya ni mmg susah nak lupa segala bnda. haha.

okey2. sebenarnye kan awak,saya ada hadiah tok awak tau. tapi nak bg macam mane ek dah awak jauh. takkan nak post kat rumah sewa awak pulak kan. haha. so saya simpan dulu la ea. nanti awak balik la tau. cepat2 balik tau. aidil rindu kat awak. ( padahal kakak aidil yang rindu ) hee.

erm. erm. nak cakap apa lagi ek. semoga awak murah rezeki. semoga awak berjaya dalam hidup. dan semoga awak temui kebenaran dalam hidup awak. ha, dan juga semoga awak bahagia selalu. sorry kalau saya selalu menyusahkan awak suruh wat itu ini,menghabiskan masa awak dengan melayan segala karenah saya. tapi ingat la,saya nak awak bahagia walau dalam apa jua keadaan. semoga awak menghargai hidup yang Allah berikan ini. jangan sia-siakan ye. dan juga,ingatlah saya ni sentiasa memberi sokongan dan ada dengan awak di saat suka duka hidup awak.

last but not least,umur kita makin lama makin bertambah kan wak. jadi saya harap dengan bertambahnya umur , maka makin bertambahlah amalan2 dalam hidup awak,jadilah seorang bakal suami yang baik. seorang bakal suami yang mampu memimpin saya ke jalanNya. insyaallah. jadilah seorang hamba Allah yang soleh. sbb tanggungjawab awak makin berat lepas ni. lupakan hidup yang penuh sia-sia. keseronokan masa remaja hanya sebentar cuma. hakikatnya kita makin dewasa dan banyak yang perlu kita baiki demi masa depan. belajarlah rerajin ye wak. belajarlah kerana Allah,kerana harapan ibubapa,dan untuk kebaikan diri.

ingat ye awak. dari Dia kita datang,kepada Dia juga kita akan kembali.

* 1 4 3  

No comments:

Post a Comment