Kau kekasih hingga ke akhirnya...

Sunday, June 12, 2011

I've been invited to the truth but i just can't suits myself into it well..

Dedicated to me myself and those peoples around me.. ( sorry for the grammar mistakes,no time to check )

There is some time in life that ur life feel like empty and suddenly u find a way out or something came into u and keep asking u to make a change..THAT will be ur turning point of life..
I read a lot now , the books that i never ever think of it before..Yeah it's true that i love reading but only books like novels,magazines,and bla bla bla....
Never even thinking of reading Harun Yahya,Zaipah Ibrahim,Dr Syed Naquib Al-Attas n so on..
Reading those kind of books make me feel something..
A really weird feeling..
I feel like i am too far away from Allah,Our Creator..

Something crossed my mind..
Dear Allah, will u take me to You in this condition? Will u take myself before i even ready to see You?
Will i die in Iman? Will i die with kalimah Asyhaduallailahaillallah wa'asyhaduannamuhammadarrasulullah or die without even say your name?
19 years passes by and i wasted it doing nothing..

I've sin a lot..i made mistakes..a lot of mistakes..
But i can't find my way back..
I've been invited to the truth but i just can't suits myself into it well..

Nak berubah tu punya la payah abang2 kakak2 adik2 semua...
Turning ourself 360 degree cost us hell to do that..
'Nafsu' and 'the dark side' in ourself always be the obstacle..

Took something from the novel Versus..
'Macam mana nak jadi baik?'
Its best to define 'baik' first..
Kita tengok our society ek..
Contoh la kan kalau kita tengok budak pompuan tu pakai tudung,xpakai ketat2,bagi kita dia baik. Tapi kita tau tak dia tu solat 5 waktu ke tak,puasa penuh tak.
Sebab zaman sekarang ramai je perempuan pakai tudung tapi berkepit dengan lelaki. ( talking to myself too )
Ramai je yang pakai tudung tapi baju tak berlengan,skirt pendek,baju ketat n singkat.
Ramai je yang karam dok bershopping melepak segala bagai without perform solat when azan calling..
Ramai je boys yang solat 5 waktu tapi dok tengok benda2 blue..

Kita hanya Islam di pandangan,tapi kita tak masuk Islam secara total.
Jadi baik means kita masuk ke dalam Islam secara keseluruhan.
Amalkan segala apa yang disuruh dan tinggalkan apa yang dilarang..
Ini yang susah sangat i wanna do..
I want to do it but somehow i still can't steer my navigation to the right route. *sigh

' Syaitan menggunakan senjata yang paling ampuh iaitu elemen keluarga,harta,pangkat,wanita dan senjata dalam diri manusia seperti sifat ego,dengki,CINTA DUNIA,marah,dendam,taasub,suka berdebat,suka berehat,jemu dan sebagainya untuk menyesatkan dan melalaikan manusia daripada Allah S.W.T. Kalau bagi lelaki,wanita ialah dugaan yang susah nak ditepis. Sabda Rasulullah S.A.W, ' Jangan sampai pandangan yang satu mengikuti pandangan lainnya. Kamu hanya boleh pandangan yang pertama,pandangan seterusnya tidak dibenarkan'.

Self-conflict. Ad-deen's conflict.
Antara nafsu dan keimanan,
Antara cinta Allah dan cinta manusia.
Antara dosa dan pahala.
Antara syurga dan neraka.
Antara hak dan batil.

Dear Allah,would You still give me chance to somehow find my way back ? Would You give me chance to repent?
It's not too late to make a change. A positive change. A turning point that will change ur life forever.
Need a lot of support and strength to steer my navigation.

The purpose i wrote this is to invite all of you to think , to give urself a chance to open ur eyes.
Coz we all need a permulaan that will trigger a series of reaction afterwards.
N i found that from the books i've read.
It just i still can't adjust myself into it.
Coz there are so many obstacles. Too many.
N i just still too far away.
Not that i wanna reach perfection as that is surely something that i could never ever get.
Just wanna take a grip. Wanna try to improve myself. Wanna try to change my life.

Not me only,but you also.

* trying doesn't make u fail. it take u to the success. it is a way to fulfill our wish.

No comments:

Post a Comment