Kau kekasih hingga ke akhirnya...

Sunday, June 19, 2011

Lalalala.....

Alamak saya banyak cuak la...
Esok ada interbiu..huhu..dua hari pulak tu..adoi..kalau setakat interbiu cakap2 tu takpe lg..
Ni ade ujian bertulis pulak dah..
Kena study maaa...
Hum3..xpe r..Allah da bg kesempatan pergi interbiu kan..
Dapat tak dapat semua Allah tentukan..
Janji kita cuba..

Aiyaaa..actually maa..saya manyak bosan dok umah..
Tido lambat..bangun lambat..
Makan..men laptop..men mesej nan dye..
Tu je la aktiviti seharianku..
Busannn dowh!!!
Lau dapat keje bagus gak..
Tapi ayah pulak x bagi..
:-(

Btw saya dapat tawaran UNIKL..admission bulan 7 ni..
Rasa macam nak pergi je sbb busan sgt nak tggu bulan 9..
Huhu..tp for sure laa my parents x kasi..
Mesti depa suh tunggu UPU..
Tau sangat laaaa...

Abes tu mau buat apa?? Dok umah manyak musannnn...
Tapi yang bagusnye dok umah ni muka macam makin cerah laa..
haha..mane taknye..dok umah jer xkua2 men panas segala bagai...
tapi disebabkan mak buat kuih hari2.,.
dan hari2 juga dok melantak kuih dan kek mak..
risau badan makin naik..ngee..
tp alhamdulillah la still maintain..
gemuk2 bahaye woooo....
nak kurus balik payah..

Adoii mende saya mengarut ni..
entry ni macam takdak tujuan nak tulih pa...
Btw today father's day..
Selamat Hari Bapa saya ucapkan buat ayah tersayang...
Even kita selalu berbeza pendapat..
But i love u damn much!

Huuu lagi mau tulih apa..
Ermmm smalam dok fotostat segala sijil2 yg dapat selama ni..
tapi saya jumpa sijil yang dapat masa hari anugerah cemerlang semetro taun lepas..
yang ayah ambikkan tu..
dia tulih...

TAHNIAH..PELAJAR TERBAIK SPM 2009..
ada sedikit bangga laaa...huhu..
pastu ade lagi..
TERBAIK SPM Bahasa Melayu..
TERBAIK SPM Bahasa Inggeris..
TERBAIK SPM EST..

lagi? tu je.. saya bukan pandai benor sampai semua terbaikk..heheh..
tapi rase cukup la tu kot sbb tu pun dah kira baik la memandangkan saya ni manyak MALASSS!!!
belajar last minit punye keje..
macam ni ke mau pegi interbiu jd doktor?????
tu la saya rasa saya takkan dapat punye laaaa.. ngee.

tapi saya rasa manyak terkilan jugak laa sbb adik saya yg Form 4 tu tak macam saya..
semalam dye kne marah kaw2 dgn ayah sbb failed AddMath n dapat no tercorot..
Kesian jugak..tp die tu macam susah nak pikap..dah ajar banyak kali tp still xdpat2..
mcm mana mau tolong? huhu..
ade jugak jiran mintak tolong ajarkan anak dia addmath..
semalam makcik tu call kate nak datang malam ni..
tapi sorry makcik saya tengah serabut nak interbiu esok n lusa so lain kali la saya ajar ek..

err okeyy lah suda tarak tau mau tulih apa..
entry kali ni dalam bm je la..malehh na tulih bi,.,
padahal interbiu esok sume dalam BI kot!!!
mampuh denn..
taper ar..dulu mase MUET kan penah ade pengalaman speaking..
Terbaik lahh! hee..
anyway..sape2 yg terbaca entry ni..
doakanlah saya untuk esok ek..

sekian sahaja. syg mama syg papa syg semua..
syg awak juge.. :-)

assalamualaikum.

No comments:

Post a Comment