Kau kekasih hingga ke akhirnya...

Sunday, July 24, 2011

Anak mak ni x kuat

" Tak semua yg kamu nak kamu akan dapat "

Aku tahu weh aku tahu. Kau yg ajar aku bnde ni. Aku tahu x sume bnde yg aku nak aku akan dpat. Tapi wehh,kalau aku nak,aku mmg nak. Nak wat cmne dah ni mmg sikap aku,perangai aku sejak dari azali lg. 
Aku dah terlanjur menyayangi kau. Aku x boleh nak undur balik sume tuh. N mmg aku xnak undur. Sbb kau kenangan terindah dalam hidup aku wehh. Even aku jarang ckp,aku syg kau sgt2. Kau selalu ada dgn aku. Jatuh bangun aku,suka duka aku,lulus gagal aku,kau la yg salu ada. 

Kalau aku ckp aku benci,kompem aku tgh hipokrit. Mampu ke aku nak benci kau? Susah beb. Xmudah aku nak benci org yg aku sayang. Aku ckp ko bodoh,last2 aku menangis sendiri. Marah aku,baran aku,at the end,aku nangis. Aku sakitkan hati org yg aku sayang. Jahatkan aku?? :'(

Kau nak tau x weh,aku xpandai syg org. Aku xpndai bahagiakan hidup org. Tapi aku pandai sorok kesedihan aku bila aku nak kau senyum. Aku pandai berlakon wehh. Kalau kau ada depan aku,seboleh mungkin aku akan cuba wat kau happy mcm mane kau wat aku happy. Aku suke tgk kau gelak. Sbb aku turut happy utk kau. 

Xsume senyuman di wajah aku tu ikhlas. Kdg2 aku sengaja tersenyum utk buat kau happy. Skrg ni aku tgh tensen. Byk bnde aku kne pkir. A week we spend together. Aku harap kau bahagia dgn aku. Kalau kau xbahagia,i'm sorry..

Hurm ntah laa. No time left..
X lame lg anything can happen..kita xpandai na hargai masa kan..
Kita selalu lupakan kebahagiaan bila muncul pelbagai masalah..
N kita lupa nak hargai..
Apa yg kita lalui..

Aku failed emotional management..
Aku failed dlm nak buat pilihan..

Stress dowh pk mase depan..
Stress dowh pk sume bnde..
Dan lg stress kalau kita tau kita dah xpunya banyak waktu.....

1 comment: