Kau kekasih hingga ke akhirnya...

Wednesday, July 20, 2011

A day with Shima and Fiq

Assalamualaikum. Hari Isnin lepas,18 Julai 2011 saya dan Fiq Sharpshooter ( korg kenal ke? ) pegi rumah kawan kitorang kat Felda Sg Klah. Name dye shima. Saya mmg dah lame x jumpe dye neh. Last mase form 3 ritu la before pindah ke SEMETRO. Topek lak kenai dye ni sbb Fera kwan kitorg gak dulu. Ah pape je la. Yg pasti,pengalaman ritu best sgt. Lepak sesame. Nyembang2 bnde ngarut. SHima ciap masakkan tok kitorang. Kat umah dye topek ajar saya guna adobe sbb ritu blajar ngan die lam YM susah xdpat2 pun skrg ni ajar face to face senang. 

Pastu pas sembang2 pe sume dalam kol 2 kitorang g sungai. Dah lame x mandi sungai babe! Last mase g camping ari tu. Pehh air punye la sejuk. Menggigil2 mandi. Habis basah baju n suar. Then balik umah shima spin kan lam washing mesin n suruh topek jemur. haha. malas nak bergerak. nak landing je time uh. tp xley lak nak tdo. mamat tuh sedap je tdo. siot betul. pastu diorang (shima n fiq) masakkan maggie. bagus tol budak topek neh. ciap tuangkan lam pinggan lg tuh tok saya. saya tukang makan jer. hehe. 

then dalam kol 5 lebih setelah saya kejutkan budak yg tdo xingat dunia tuh,kitorng pun beredar pulang. kesimpulannya,we enjoy that day. thanks Shima sbb melayan kitorg. syg ko! 


No comments:

Post a Comment