Kau kekasih hingga ke akhirnya...

Monday, August 8, 2011

saya rindu..

Assalamualaikum..
Td pas bukak pose..
Msj dgn si dia..
Xtau kenapa tiba2 rindu nak lepak sesame cam dulu..
Tiba2 ckp pasal dok merempat kat stesen KTM Butterworth..
Tibe2 teringat pasal ggit straw..
Tibe2 teringat pasal dok main kepala..
Pasal he said love u so much syg...
RINDU!

Kenangan sangat menyakitkan..
HUHU..
Drpd stesen KTM Butterworth ke KLCC..
Drpd feri ke bas..
Drpd Kulim ke Bukit Mertajam..
Drpd Slim ke Sungkai..
Drpd Taman Permai ke Slim Village..
Sumpah sampai mati xley nak lupa sume tu dowh..
Rindu gila !!

time dok merempat atas lantai kat KTM butterworth..

my novels..dia belikan..

pastu semalam ckp sal nak g i-city..
dia nak bawakkan..
tp kne tdo umah ibu laa..
dah lame gak xjumpe ibu..
ritu last tak sempat say tq kat ibu..
sbb gado ngan topek..
HUHU..

adoyy the best thing bout last night is we r not fighting..
ntahla..
tp kalau happy ari ni esok lusa mesti sedih balik..
lumrah dah tu..

tapi gaduh2 pon baik balik..
pelik tol..
xpena lak na putus2..
pape pon tq la kat dye..
sbb dye salu wat ape aku nak..
sampai sggup nak anta aku pegi sabah..

weh aku rindu segala kenangan kita!
aku rindu kau 
dan aku rindu saat2 dulu

aku harap kita terus kekal..
dan jangan pernah cuba untuk berubah..



No comments:

Post a Comment