Kau kekasih hingga ke akhirnya...

Friday, August 5, 2011

Setahun sudah berlalu...

Assalamualaikum..
Hee..
Skrg dah bulan pose kan..
Maknenye dah genap setahun jugalah pertemuan pertama aku dan dia..
Sbb apa? Sbb kitorg jumpe fes dulu after cple tarikhnya 10 Ogos 2010..
Bersamaan 1 Ramadhan..
Kitorg jumpe kat stesen KTM Butterworth..
Sbb nak balik cuti 1 Ramadhan sesame..

Saya still ingat..
Time tuh sangat lah berdebar-debar dan cuak dan resah dan gelisah..
Maklumlah dah dekat 5 taun xjumpe..
Pkir nanti jumpe nak ckp apa..
Nak panggil apa..
HUHU..
Sepanjang perjalanan naik bas dr Kulim ke Butterworth tuh mmg da cuak..
Dia asik tanye je kat mane ni kat mane ni sbb dah berejam dye tunggu..
Nak wat camane bas tu lambat..

Then finally sampai la..
HUHU..
Mmg berdebar kot na jumpe..
Rase mcm nak patah balik ke Kulim jer..
At last jumpe jugak la kitorang..
Saya ingat lagi..
Dye pakai baju wane biru..

Paling saya x bole lupe time fes time jumpe nie..
Kitorang sahur same2 dalam KTM..
X tdor sampai dekat kol 4 baru tertidur..
Sbb sembang je banyak..
Maklumlah selame ni asik mesej nie..
Last2 tanpa sedar bile mase tah kitorang tertidur..
CIap terlentok kat bahu dye lagi tuh..
MALU... ^_^

Dalam KTM tu sejuk sangat..
Dia selimutkan saya dgn sweater dye sbb saya xbawak sweater..
Sweet sangat masa tu..
RINDUnye...

Skrg x dapat balik same2 dah...
X dapat dah suruh awak pegi Kulim time ujung minggu..
X dapat dah nak shopping beli brg2 ngan awak kat Jusco Seberang Prai..
X dapat dah nak naik feri sesame g Penang..
Dok tepi laut sambil dengar lagu..
Makan aiskrim sambil jalan..
X dapat dah naik buaian same2..
Snap gambar awak curik2..
Mintak nak makan mcm2..
Waa rindunye sume tuh..
Rindu time tunggu bas sesame nak g BM..
Rindu stesen KTM Butterworth..
RINDU segala kenangan2 kita!!!

KMK..
Nak je blajar balik kat Kulim tuh..
HUHU..

Setahun dah berlalu..
Ase kejap je..
.
.
.
.
.
.
.
.
.

kat KTM Slim pas dah sampai..waiting for my mum..

fes time snap pic berdua
dan kenangan itu sangat indah....

Sumpah RINDU...
Masa kian berlalu..
Setahun telah pun berlalu pergi..
Semoga Ramadhan dan Syawal kali ini lebih bererti..

sempat posing time na g bazar..wink2




No comments:

Post a Comment