Kau kekasih hingga ke akhirnya...

Saturday, August 6, 2011

x larat weh

Assalamualaikum..
Pose taun ni paling aku x larat..
Siess ckp mmg ak lemah betol..
Maklumlah dgn keadaan aku yg xbrape baik..
Asik2 rase loya..
Bole kate tiap 5 minit aku rase nak termuntah..
Kalau pegi bazar pun sampai kena rest kejap tepi jalan..

Mungkin ni la ujian..
Ni la dugaan..
Allah nak bg sakit..
Kena la terima..

Hurm..
Tapi kalau sakit fizikal aku leh tahan lg..
Ni emosi n mental aku pon sakit..
Dua kali ganda la aku rase sakit..
Kkdg tetibe jer nangis..
Tak tenang langsung hati ni..

Tambah2 bila pkir mase depan..
Aku skrg dah xnampak hala tuju aku..
Sume sbb result UPU yg sangat HAMPEH!!
Nyesal pon xguna..
Dah tu yg Allah bg..

Skrg ni aku nak belaja kat mana n bila pun aku taktau..
Mcm aku biar waktu berlalu tanpa apa2 perancangan..
Kengkawan sume bulan 9 ni nak masuk U..
Aku?? 

Ayah bg la akak kerja..
Bagi la akak cari pengalaman..
Sampai bila ayah nak kurung akak dlm umah ni..
Akak nak jugak merasa BEBAS..
Huhu..
Aku mmg nak keluar dr umah ni..
Bukan sbb aku bosan dok umah..
Bukan sbb aku dah jemu ngadap muka adik2 n parents aku..
Tapi aku nak try hidup sendiri..
Aku nak try cari pengalaman..

Please let me live my own life..
Please realise that ur daughter is a big gurl now..
She is 19 years old..
Not 9 anymore..

Please..




No comments:

Post a Comment