Kau kekasih hingga ke akhirnya...

Friday, September 23, 2011

Besties merangkap BFF ku..

Assalamualaikum semua.. =)

Korg pernah ade BFF x? Kompem lah ade kan.
Okey kat cni aku nak cer pasal one of my BFF.
Salsabila Shafie. Tp aku panggil Scha. (name glemer die la knon) hiks2.
Xkesa la janji kau ade name kan yunk.
Aku kenal die ni time bulan 11 taun 2009 x silap aku.
Aku kenal dia pun sbb dia pernah dtg uma aku beraya ikut Naim(ex aku dlu)
Mase tu xrapat pun,just kenal gitu jer.
Then time aku clash ngan Naim,mase tu lg lapan hari before SPM (tragis kan) huhu
Scha ni tetibe mesej aku..
Katanya nak mintak tolong ajar Math..
Then dr citu la bermula kitorang rapat..
Baru tau kitorg ni sebenarnye sedara jugak..
Mak dia dgn my opah tu dua pupu..(erk lau xclap aku la)
So dia ni patutnye pangkat makcik la dgn aku..
*aku kne panggil kau makcik yunk! haha
dia ni byk tolong bg semangat kat aku time aku clash ngan Naim dlu..
Sbb dia ni la aku dapat slowly lupekan naim..
Thanks yunk..
N skrg,even masing2 dah jauh..
Tapi semoga persahabatan kita last forever k..
Td petang ber'photoshoot' ngan yayunk aku ni..

Hasilnyer..

comel x kami?hehe

upload satu je baru. t pas editing aku upload byk2 g.
=)



No comments:

Post a Comment