Kau kekasih hingga ke akhirnya...

Friday, September 30, 2011

big girl don't cry

sometimes when i say i'm okey, i want someone to look me in the eyes, hug me tight and say, "i know you are not".

ada tak yang sudi?
saya nak menangis dalam dakapan anda..
:')

sbb kadang2 saya senyum tapi hakikatnya hati ni menangis..
cume taknak bg sape2 tahu..
sbb nak tunjuk yg saya kuat..
walaupun pada hakikatnya..
saya hipokrit..
=( 

7 comments:

  1. mai.. :') thanks sudi gak jd fren wani lepas ape yg jd sebelum ni..soryy sbb dlu byk sangat sangka buruk kat mai..now wani tau mai sbnrnye a good person..sorry keyh dear..

    ReplyDelete
  2. its ok... mai x berdendam pun... x de la.. mai noe x baek mane pun... mai just bese2 je....

    ReplyDelete
  3. sume org x perfect baiknye mai..memaafkan dan melepaskan dendam tu make u a good person for me..

    ReplyDelete
  4. xde la... kdg2 ade bnde tu geram jgk... tp kwn mai dgn mama ckp wat x taw n biarkan je dye

    ReplyDelete
  5. betul lah tu..klu wani nak maafkan org senang,nak lepaskan dendam tu yg susah..tp klu nak gado pon xguna..better fren..

    ReplyDelete