Kau kekasih hingga ke akhirnya...

Thursday, September 15, 2011

FB saya rosak.. :-(


td saya pergi tanjung malim..
saya pergi lovely choice..
saya pergi farmasi..
saya makan kfc..
saya makan ayam OR..
saya suka makan bnde tu..
saya....

saya nak bagitau..
fb lame saya tibe2 rosak hari ni..
pagi tadi masa saya bangun,saya on9 fb..
then bukak2,langsung xley watpe..
just leh post kat wall je..
sedihnye..kawan2 sume dlm tu..
n dlm fb tu jugak la banyak kenangan..
nak deactivate fb tu pun langsung xleh..
pelik betul..
xpe la..
biar fb tu hidup..
utk setiap kenangan..


dan setiap yg hadir itu pasti akan pergi..pasti..
semoga dia bahagia..



terima kasih atas segalanya..
aku pernah bahagia bersama kamu..
dan kini aku harap aku lebih bahagia tanpa kamu..


No comments:

Post a Comment