Kau kekasih hingga ke akhirnya...

Friday, September 16, 2011

I spend RM50 for mum,me,aidil n irah today..4 a beautiful new shoes!

Jumpe lg babe n dude..
Ari ni..petang td time ambik kuih..
Mak ajak singgah g kedai kasut..
Mak nak beli kasut baru tuk esok..
Esok nak g Slim..
Nak g kenduri kahwin ank arwah Cikgu Halim iaitu Kak Nani..
And skali pegi rumah terbuka cikgu Faisal kat Klan..
Ari tu time pegi beraye umah Karim ade dia tunjuk umah baru ckgu Faisal..

Mule2 aku takde la cadang nak beli pape..
Tggu mak cari kasut je..
Sekalian tengok skali kasut2 yang ada..
Then tetibe aku terpikat kat satu kasut ni..
Cun babe!
Esok aku snap pic bebanyak tayang kat cni k?
Haha..
Nak tayang kat fb satu fb pun aku takde dah..
Sume dah deactivate..
Malas..
Aku cadang nak mekap gaya Arab esok..
Baru nampak cumill..
Heheh..
Alang2 ari tu baru beli pashmina baru..
Tapi cadang je la..
Sbb taktau lg nak pakai baju ape esok..
Rase2nye warne PINK jugak kot..
Hehe..

Ok2..then setelah berkenan,aku trus ambik kasut tuh..
Wahh mcm cinderella derr aku pakai..hehe
(perasan)
Then tetibe Irah lak dok tarik2 baju aku kate "akak,nak beli kasut nih"
Amboi Irah,mentang2 la akak bawak rm50 yer..
Then aku pun kate OK lah..
Pastu si Aidil plak nak..
Adoii..aku dah risau dah ni,abis gak duit aku kang..
Tapi tengok dia dok try2 kasut tuh..dia berkenan..
Kasut tu kasut nike wane putih hitam..
Macam kasut someone yg aku beli ngan dia kat pasa malam tanjung malim 
bbrape ari sbelum raye..(ahh kenangan)

So,sedar xsedar,melayang rm50 aku tok kasut je rini..
Tp xpela,esok kita enjoy makan puas2 ye adik2ku sayang..
Hehe..
K bye kalian!
Nak solat maghrib dlu..
Chow.

No comments:

Post a Comment