Kau kekasih hingga ke akhirnya...

Tuesday, September 20, 2011

kau ke ni?

Assalamualaikum..

Ari tu pergi tanjung malim..
Jumpe an old member..
Dah lame gile la xjumpe mamat nih..
Memule aku pun xingat sangat kat dia..
Then aku perasan ade sorg laki ni asyik dok usha2 aku..
Xselesa sungguh diusha sebegitu rupa..haha
Risau aku,tudung pink aku ni menyerlah sangat ke ape..
Ke ade yg xkena ngan muke aku..
Pelik2..
Then tetibe die senyum n menghampiri aku..
"hai.ni aza kan?"
erk?aza?tu name panggilan aku dolu2.sape mamat nih?
"em a'ah. sape ni?"
"ni ak la weh.(nama dirahsiakan drpd korg,hehe)"
"la ko ke?sory2 ak mmg xingat.ingat agi ek ko muke aku."aku control cun ckit.haha
"xpe.ko pun da lain gile skrg.mule2 aku ingat saje nak usha awek cun mane ntah.skali ko"
HAHAHA.funny.

wey muke aku awet mude xberubah2 dr tadika sampai skrg k.
korang je yg makin tua dimamah usia.
tu la kelebihan menjadi bdk kecik mcm aku.haha.

adoii.bdk kecik ni dah pandai blaja mekap la u alls.
agaknye tu yg berubah ckit.
dulu aku gelap wehh.
zaman skolah rendah.Ya Allah huduh benau muke aku.
dah la gelap,bulat.hahaha
tp still ade kecumilan tuh sampai ade org terpikat dlu.ehem2 anak sape la kan.hiks.

mane xcerah muke ko skrg wani dah dok umah je 24 jam.
mmg pon weh.hari demi hari aku tgk muke aku makin cerah.
w0w,kalau mcm ni sampai bile2 la aku nak dok umah je.haha
emm2 k la k la aku dah mengarut.
sbnrnye hati aku sangat berbolak-balik.
ntah kenapa aku rase kosong.
kosong sekosong2nye.
aku rase mcm aku perlukan someone.
TOLONG sape2 isi hati aku balik.
bye guys.

erk ko love sape wani oii?
ntah aku pon xtau dah.
LOL.


No comments:

Post a Comment