Kau kekasih hingga ke akhirnya...

Thursday, September 8, 2011

sume da masuk U..aku?

Assalamualaikum..
Hurm..korg tgk tajuk di atas..
Wat aku tensen tau..
Tensen bukan sbb ape..
Sbb pkir pasni nak smbung blaja kat mane..
Kawan2 sume minggu ni dah g mendaftar kat U masing2..
Mcm pelik je aku ni x pegi U pun..
Pdhal best student SPM 2009 dlu..
Bukannye aku tak dapat tawaran U..
Dapat jer..
Malah pointer matrik aku 3.5 above wehh..
Cume aku melakukan kesilapan ckit..
Adehh ape nak jadi la aku ni..
Aku mmg xde cita2 dowh..
Dari dlu aku tak pernah set target aku nak jadi ape.. 
Masuk matrik pown main blaja jer..
Dpt pointer2 tinggi pown xgune..
Ntahape2 aku rase..
Kengkawan yg pointer jauh lg low pown dpat U best2..
Geram n jeles!!

X pela..
T ade la rezeki lain tu kowt..
Wait n see je lah..

Aku nak keje laa.
At least xde la aku d0k melepak je kat umah..
Tapi my dad bg ker?
Huhu..


No comments:

Post a Comment