Kau kekasih hingga ke akhirnya...

Tuesday, September 6, 2011

A weird dream

Assalamualaikum..
Hari ni..dalam pg tadi..
Aku mimpi..
Mimpi yg sangat pelik dan xbest..
Sbb aku mimpi about aku dan dia..
Dia yg aku maksudkan is org yg rapat ngan aku skrg ni..
Sape lg kalau bukan cik abg aku..
Tapi mimpi tu xbest..
Sangat x best..

Malas nak citer..
Sbb takut apaper jadi..
Tapi mmg aku takut ngan mimpi tu..
If jadi kenyataan,ntahlah aku bole terima ke tak..
Dalam mimpi tuh..dua2 buat hal..
So xley nak salahkan sape2..
Mimipi tu mengajar aku..
Jangan terlalu berharap pd yg belum pasti..
Dan jangan terlalu yakin..
Sbb takut kecewa di kemudian hari..

Humm..skrg ni dye busy nak final..
Dye byk keje..
Tapi dye kne pkir gak sal aku...
Bnd ni tiap2 kali akhir sem jadi..
Tau la busy tapi janganlah sampai lupekan aku..
Tapi rasenye aku boleh paham kot..
Sbb dulu dye pena cakap mcm nie..
Hum xpe la..
Aku akan cube paham..
Tapi kau pun kena paham aku pun perlukan kau..
Semoga kau success sem kali ni..

No comments:

Post a Comment