Kau kekasih hingga ke akhirnya...

Thursday, October 6, 2011

I meet him..but..

Jam skrg menunjukkan pukul 6.13 petang time aku type entry nie..
Aku sampai umah td dlm kol 5.
Today,hum ntah nak describe cmne.
Penat tp rase lega.
Tau sbb apa aku lega?
Sbb aku dah wat bnde yg patut aku buat.

Aku rase bersalah selagi aku tak jumpe jenguk dia.
Bukan sbb aku rindu sangat smpai aku nak dtg jumpe die.
Tapi aku rase mcm x wajar bila aku langsung x jenguk dia.
Peh asal ayat aku belit nih.
Tp yg pasti,aku lega.sbb aku dah jenguk dia.
Dah tgk sdiri cmne keadaan dia.

Aku sbnarnye sangat2 susah nak pergi umah orang.
Aku mmg jenis yg malu and x suka pergi umah orang.
Tambah2 rumah LELAKI.
Adoii,ni first time aku buat. *hargai la ea Topek. ngee
lagipun dah mmg aku on the way nak pg tanjung
alang2 jenguk la die kejap.

abaikan..aku sengaje nak menggedik pakai spec adik aku..hakhak..

Tapi yg paling aku x jangka,
asal kau suruh ayah kau jemput aku???????????
bapak ahh malu..
rase mcm malu sangat sbb dtg umah pakwe.
erk patut ke malu? melawat je pun.
tp siess aku mmg malu derr.
aku cdg nak jenguk jap je,dok sembang kat lua.
tp nape smpai mak ayah dia ade?
huhuhuhu

ciap hidang air ngan bg makanan lg tuh..
terbaik la family kamu..
salute ahh dorang..sporting..
tapi aku rase bersalah la nyusahkan diorang..
serius dohh..

then ayah ngan makcik die kuar pulak..
tinggal aku,dia and aidil je kat umah tuh..
wahahah nasib baik kami ni baik tau..
xwat pape pun dlm umah tuh..
hehehh..

juz snap pic je..
ngee..

asal muke kau sengal sangat ehh?hakhak.malas nak bocorkan
rahsia kau. *aku tau asal kau sememeh
cuci luka..ade ke die suruh aku yg cucikan..geli aku..huhu

tau x kenapa ade but kat tajuk tuh?
entahlah..aku rase semacam sangat2..
sampai aku blurr lepas balik dr umah dia..
aku taktau nape..
aku sendiri xdpat nak paham knape aku rase semacam..

family die sume dah tau..
tp kitorang sekejap ok sekejap x..
pendek kata hubungan ni mmg rapuh..
nak kawen bole tak???
senang..xpayah pkir mcm2..hukhuk..
na dating pegang2 tgn n peluk2 pun xpa..

hum..aku harap Allah permudahkan urusan kami..
malas la nak bertengkar 24 jam,curiga xtentu pasal..
kalau aku milik dia,dia milik aku
mesti xkan ade perbalahan kecik2 nie..

kat uma dia..

after g umah die,pegi tanjung malim.
aidil nak makan kepci and nak beli barang
best jugak manje2 dgn adik kat kfc..
hee..sampai ayam pun aidil yg tolong potong and suapkan

kitorang share air..sweet takk? hee

kitorang comel..kan2? haha

sweet kan??jgn jeless.hee

sayang aidil sangat2.
best gak dating berdua dgn aidil
dah la dia sangat2 sporrting.
bila tanye aidil nak makan apa?
dia jawab "apape aje lah"
bila tanye aidil nak pape tak
dia jawab "apape aje lah"
mmg senang sungguh dan jimat duit aku hakhak

berselera tol kamu makan dil..kakak tgk je.. :-)

anyway,before balik td,abg bg duit suh topup.
dia bg rm20. suh topup rm10. yg lebih suh wat belanje.
siap tanye g tuh nak tmbah g tak?
hehehh xpe lah xnak susahkan.
sorry abg sbb tersilap beli topup maxis.
siess xpasan. tercakap maxis rm10 padahal nak beli celcom
sorry sangat,mmg xsengaja.
dah terpakse beli tok abg topup rm5 je,duit xcukup.
dah lah beli rm5 je,aku mnx share pulak tuh.
huhhu..
thanks abang..

as present,i give u..
this..
.
.
.
.
.
.
.
.


k takat ni dulu. kalau rajin aku tulis lg. daa.

2 comments: