Kau kekasih hingga ke akhirnya...

Thursday, October 6, 2011

malang x berbau

Assalamualaikum..
Kita nak update entry nih..
hukhuk..
knape tajuknye malang x berbau?
sbb..tibe2 die eksiden lah..
mcm yg wani cite dlm entry sblum ni..click sini
pdhal dh plan nak jumpe straight when die dah balik perak..
hukhuk..
tu dia kata..nak wat cmne,malang tak berbau..

kecian gak la kat dia..
dulu time wani sakit
wani pesan KFC,die sanggup dtg dr teluk intan bawak ke sungkai..
padahal dia tgh ada reunion dgn kawan2 dia time tuh..
now time dia sakit,wani wat don't know lak..
so rase mcm nak melawat dia la esok..
tp xtau la lagi..
planning jer..

td tgh2 chatting..
he send pic..
time kne jahit..
hakhak..kesian..

nsem doctor tuh..hakhak..

kesian kne jahit..
tu la bawak moto berhemat sangat..
ish2..taun ni je dah dua kali jatuh moto..
first jatuh wani la punye pasal..
hakhak..
gelabah..

xpa la. tabahkan hati naa
even tpakse ber'teng2' jalan..
kalau sempat nnti wani melawat naa..
hee..

td ptang kua ronggeng2..
sambil2 snap pic..
mau pink kan lg ini blog..
hah tgk la pic yg serba pink..

aidil hakim.. :-)


ni adek bongsu wani.. :-)

asal muke aku bajet comel sgt nih? =,=



i love pink colour so muchh.. :-)



2 comments: