Kau kekasih hingga ke akhirnya...

Friday, October 21, 2011

mereka yang telah pergi

kadang2 hati teringat pada kisah lalu..
hati teringat pada mereka yg telah pergi..
hati teringat pada seseorang yg dulu pernah disayangi..
hati teringat pada kenangan lama..

aku dah xda gambar muhammad khairul naim bin mazlan..
anak cikgu SEMETRO..kitorg same2 anak cikgu kat sane..
dia paling lama aku pernah cple..
dekat setahun setengah..
dr 17 Jun 2008 till 8 November 2009 x silap aku..
aku putus ngan dia lg 8 hari before SPM..
sumpah frust tahap gaban..

tapi ape2 pun,dia baik..
dia x ego..
dia salu kne marah ngan aku..
aku salu berkasar ngan dia..
tapi dia sangat pandai pujuk aku..
dia xego..even aku yg salah,tp dia tetap pujuk aku..
dia salu tunaikan permintaan aku..
ntahlah mcm mne aku ley syg dia sgt..
maybe sbb dia sgt penyayang and romantik..
lgpun dia kata aku ni cinta pertama dia..
how sweet..but segalanya telah berakhir..
maybe bukan takdir aku utk bersama dgn dia..

after break dgn dia..ramai jgk aku cple..
but sume tu xkekal lame pun..
sbb aku x menyintai dorg pun..
and xseries pun dgn dorg..
sbb hati aku masih terluka..
but then,dlm bulan 1 taun 2010..time tggu keputusan SPM..
Luqman Hafiz hadir dlm hidup aku..
bdk trolak selatan..sekolah kat SMKA dlu..
kitorg couple 10 Januari 2010..cantik tarikh tuh..
dgn dia ni,spanjang kitorg cple,mmg xpernah langsung gaduh..
aku mmg sangat2 bahagia..
dia sgt penyayang..xpernah marah..
pertama kali jumpe dia kat CC..
aku terpikat pandang pertama..huhu..(malu nak mengaku but ni yg terjadi)
dia lg better dr dalam gambar..means aku suka gaya dia..
aku paling suka rambut dia..style..
and mate dye sepet..mcm cine..
dia ni mmg jenis style tgk gaya..
tp hbgn kitorg xlama..
tahan 4 bulan je..
xtau kenapa..putus cmtu je..

this is him..die ni jenis muke cute.


aku combine pic ni time kitorang mule couple..

then aku kenal dia ni..

teka kat mane ni? huhu

ngan dia aku tak banyak nak citer..
aku salu gile marah dia..
dia mcm seorang yg sgt lembut hati..
aku mara cmne pun dia tetap msg aku and call aku..
thanks pd dia..

sampai la aku kenal dia ni..

ni pic first dia bg aku time memula kitorg msg
my ex class monitor..
ahmad taufiq..
which is my bf now..
and xtau sampai bila..
hope smpai bila2 la..

  1. latest pic..kt tmpat keje aku..


mereka yg telah pergi aku jadikan kenangan dan pengajaran..
dan yg ada dlm genggaman..xtahu sampai bila boleh bertahan..
skrg hati dah mula..rasa semacam..
hurmmm..~~~

esok insyaallah keluar dgn dia..
nak sambut anniversary..
ley plak malam ni gado..
sheet! 
wa sakit aty sama lu br0!!

perbualan ptg td with seorang hamba Allah ni.
dia : awak,cute la awak ni. nak no boleh?
aku : err xpakai hp la. (padahal hp terang2 ade kat tangan tgh msg topek)
dia : (wat muka perli) tu amende,botol air?
aku : hahahaha. 






No comments:

Post a Comment