Kau kekasih hingga ke akhirnya...

Tuesday, October 4, 2011

ohh kau eksiden ek?

malam semalam..around 10 o'clock..
dia ckp nak kua makan..
ok so we stop msg for a while..as usual i said,lepas makan msg lek..
tunggu punye tunggu smpai kol 12 xmesej2 lg..
then tetibe he called..
"hello,kat mane ni?"
"kat uma la,nape?"
"nak bgtau,ade kat spital ni,eksiden"
aku rilek jer. 
"sape eksiden?"
"abang"
oh yeke..aku taktau pasaipa aku ley rilek je..
sbb aku tau x teruk kot..huhu
"dah tu xley na bgtau dulu td?"peh sempat lg aku marah
"nak bgtau cmne.ni baru kua wad kecemasan"
erk?yg aku mcm wat donnow je. *ape punye awek ntah
"teruk ke?"
"teruk lg la drpd dulu" dulu?ohh time kitorg eksiden sesame dlu. 
"hmm yela" talian terputus.

then aku bg mesej "dah balik msg"
he replied. "ok"
10 minit berlalu,aku x puas hati. bg mesej lg.
"kat mane ni?"
"spital lg"
ok biar lg. punye lame xmsj2 lg.
"td g x-ray"
fine. aku dah start bengang. lame gile kat spital.

"pehal lgsg xmesej2 nih??"
"ade hal,td deal ngan owg"
"deal mende??"
"abg langgar orang"

pehh kau. pegi tabrak anak orang plak.
kol 2.30 pagi,"jap,ade hal,org tu dtg umah"

sampai kol 3 pagi aku tak tdo2 lg dok tggu msg dia.
sumpah bengang gila r asal nak mesej je kne stop2..
last2 semalam gaduh.
aku dok memarah dia bagai.
"xpe la nak marah,marah la.ckp ape pon xgune" 
demn. asal ek aku susah sgt nak memahami org?

huh. hampir je clash lg. last2.
"i luv u"
"luv u too"
kah kah.
the end.


*entry mengarut. still xde idea nak menulis entry bernas.
bai.

2 comments:

  1. betol tu cik gugu.. dah try tp susah nak paham..

    ReplyDelete