Kau kekasih hingga ke akhirnya...

Sunday, October 30, 2011

the rest is history

"abg rase nanti bile syg dh masuk merbok abg nak wat jamuan,nak kenalkan syg kat semua dak kelas abg"
"abg dh bgtau kat kawan2 abg syg nak masuk sana"
"ape kate birthday syg nanti kite sambut skali ngan membe abg?"
"pakcik abg ckp better satukan terus if syg dh kompem g sane"
"family abg sume dh tau pasal kite"
"i take it as compliment,betul ke?"
"romeo.."
"lady.."
"mcm yg abg ckp,sbb kita dh terikat"
"dak comel mane ley disappear cmtu je"
"syg comel.tp abg lg comel"
"abg rase pic syg yg tu cute sangat.wat abg fall in love with u again and again"
"lau awal,syg belanje.fullstop.hehe"
"abg nak pizza,kentang,roti goreng ngn kebab"
"ade org lain?bullshit!mane bukti?"
"sume nak ikut kehendak ko je kan,tau sangat dah pangai dah ko ni"
"i said balik"
"nak pegi ke taknak?nak pegi sowg,abg tunggu kat kedai makcik"
"nak ke taknak?taknak jom balik"
"jap g msg,paham x jap g?xpaham bahase ke ape?"
"susah ckp ngan owg xpaham bahase nih"


"sweet gile korang.kalau jumpe ko je mesti ngan dia"
"dia syg sangat kat ko kan?ko dpt semua yg ko nak"
"aku rase korang mmg akan kawen,cinta korg kuat"

"mak,cmne nak tau kalau laki tu betul2 syg kat kita?"
"mak,mak rase akak ni baik tak?"
"mak,ade ke laki nak kat akak yg manje sgt ni?"

"abg tetap dgn syg sampai bila2"

"syg takkan tinggalkan abg melainkan abg yg lepaskan syg"
"jgn ckp cmtu,sdih plak ase"
"nape?mane tau kan nanti abg jumpe org lain yg lg baik dr syg"
"nope.u and only u"

the rest is history

the way she moves,make u wanna stay
the way she talk,make u wanna listen every moment
the expression on her face,make u think she is really cute
and the way she loves u,make u feel u are so lucky to have her


No comments:

Post a Comment