Kau kekasih hingga ke akhirnya...

Monday, October 3, 2011

she was not meant to be with you

kali ni wani taknak tulis pape..
xde idea plus malas and kdg2 give up..
juz nak share picture..
x perlu la kot korang bace entry nie..
bace entry sebelum post ni if korang frust or was being cheated..

aku tak secomel Nikita Willy dan tak secantik Lisa Surihani..
leh terima seadanya tak..?

tp at least aku tak berpura2..

baru aku sedar mata aku besar mcm mata Heliza Helmi *perasan

kalau aku x comel pon jaga perasaan aku bole tak??

aku senget mcm gambar nie

aku dah bosan dgn manusia yg taktau menghargai..

seriously aku dah fed up sebenarnye..

dan mungkin aku ni tak cukup sempurna..

or maybe she was not meant to be with you..


lokasi : stesen KTM 
sbb musabab : melepaskan tekanan

perempuan yang baik untuk lelaki yang baik,perempuan yg tak baik,untuk lelaki yg tak baik








7 comments:

  1. jangan la sedih wani.... sabar keyh

    ReplyDelete
  2. sabar tu mmg ade mai..cume takut nanti hilang je sabar nie..

    ReplyDelete
  3. mai pun mcm wani jgk dulu,,, so far insan yg dulu kmbali dlm hidup mai... dye bnyk ajr mai untuk jd lebih matang n memahami care idup dye mase dye bljr n mase dye cuti,,, dye bdk degree,, dye x sama mcm mai... so mai hrp wani pun ley buat utk fhmi dye n jg hlg masa dye dgn kwn2 dye,, sbb itu mmg mama mai da ajr kt mai,,, insyaallah wani boley,,, mase dye dgn kwn dye biarkan... if da kwen kalo nk buat dgn kne ade limit,,,,

    ReplyDelete
  4. lah mai pakai profile sape lak ni?ingat sape la td pelajar IPTA..hee..hum thanks mai..cume kdg2 pangai laki ni xley nak jangka..kejam mcm tu kejap mcm ni..mungkin wani kot yg xleh nak paham..asik nak dia je all the time..tu yg payah kot..

    ReplyDelete
  5. ne profil mai dgn pkwe mai nyer blog... kire private blog.. xde... just jgn tnm sikap nk dye dgn kite je all the time... sbb dye bukn hak milik kita lg... blum nikah ag kn...

    ReplyDelete
  6. l0r yeke..pakwe mai dak mane? sweetnye ade blog berdue..hee..

    ReplyDelete
  7. dak btu pahat, johor.. tp bljr kat UPSI.. dye amek pendidikan seni visual... dye degree sem 2

    ReplyDelete