Kau kekasih hingga ke akhirnya...

Wednesday, October 26, 2011

today i bring my lappy

yuhuuu semua
hari ni aku dikejutkan oleh mak pukul 8.30pg
tapi mate aku ngantuk sangat sbb bace novel smpai kol 1 lebih semalam
so aku lajak tdo..
kol 8.50 baru aku bangun and mandi
padahal patutnye aku kena bukak kedai kol 9..
haha mentang2 la kunci kedai aku yg pegang
suke2 hati aku je nak bukak pukul bape..huhu
dah lah aku ni berciap lame
bukan ape rini aku malas nak iron tudung
so aku amek je shawl warne pink
tp payah gak nak melilitnye
so dlm kol 9.30 baru aku sampai kedai

sampai2 kedai je baru nak makan nasik lemak mak beli
ade pulak pelanggan
adehh awal lak ade pelanggan arini
terpakse la layan dlu
senyum2 ckit
aku rase die suke kot tengok aku senyum
asik dok senyum kat aku je
huhuhu
xselesa tol aku rase

arini aku bawak lappy
xtau asal ttber rase nak bawak lappy
mentang2 bos xde rini
semalam dah mintak gaji kat bos
maybe sok lusa dah boleh beli handphone baru
xsabar gilerr nak beli hp android tuh
hp lame dah cam ape ntah
aku ni keje pun sbb just nak beli hp je sebenornye
haha
tp kne keje lg kot sbb rase mcm nak beli moto
nak amek lesen skali pasni nak masuk uitm
peh mcm2 rancangan aku

td ade pelanggan dok beli cd
tp yg aku pelik perlu ke sampai mintak number aku?
huhu
xsuke betol lahh
ciap tanye name aku lg tuh
ok bang name saya wani tp saya dah berpunye ok

keje kat cni,mcm2 jenis orang aku jumpa
semalam ada pakcik tua mintak cd blue
aku ckp xde
dia ckp xkan xde kot,sebelum ni ade je
aku ckp,"la,dh memang takde,dlu2 mane saye tau"
ley lak die ckp "cube cari,aritu tu pekerja sebelum ni amek kat bawah tuh"
aku ckp "pakcik,x elok la tengok bnd2 cmtu"
huhu
pelik betul la
ramai yg kata sebelum ni ade jual
tp nape boss xpernah lak bgtau aku ade jual cd2 cmtuh?
ahh lantak lah
yg pasti lg bagus lau xde jual
menyampah aku tgk kaum melayu dok beli cd blue segala
cm dh xde keje lain je nak wat
suke sangat tgk orang xpakai baju?
nonsense
bg aku org naked bukan lawa pon
geli aku nengoknye
and it makes ur brain weaker

and bile aku bosan2 ni la keje aku

tgk cara aku lilit shawl rini..serabut tol


aku jd model air kotak





disebalik senyuman yg aku ukirkan
aku sebenanrnya sedang merindui 
seseorang yg pernah hadir..




1 comment:

  1. Salam kak , akak dah di-tag kat entry ni .
    check it out yeah~ ^^
    http://syifaaazhar.blogspot.com/2011/10/tagtagtag-d.html

    ReplyDelete