Kau kekasih hingga ke akhirnya...

Monday, November 14, 2011

belajar main gitar..sumpah best dowh!

hallo2 sume..
na tau sumthing ta?
ekseli kitorang dah beli gitar..
lame dah sebenarnya..
tp baru dlm post kali ni na bgtau..
adik aku ngn ayah yang beli..
harga dia beratus gak la..

na tengok?
ni die..
our gitar..

maafkan keadaan bilik yg bersepah.. :-P

yeahh our guitar

ok mule2 time dorang beli aku takde la peduli sangat kat bnda alah ni
then skali tu aku bukak la youtube
tgk cover version utk lagu insyaallah and mcm2 la
sumpah best dowh tengok dorang main
paling best lagu hindustan ar
depa petik gitar adoyaii bapak best derrr!!!
maka dgn itu aku bertekad
apa na jadi,jadi la
aku nak belajar main gitar 
aku nak mainkan lagu feberet aku
korang tau apa?
kompem korang tatau enn..
takpe nanti aku dah belajar aku upload kat sini
korang dengar arr..
and lagu ni mmg aku tujukan utk someone..
x nak upload kat youtube t jd femes lak mcm najwa latif.. :-p
(ade org kata aku ni lg comel dr najwa latif..kah2 perasan gilerr)

sumpah wey,aku bertekad na blaja main gitar
skg dh beli buku gitar and download cover version banyak2
and x lama lg aku nak upload video sendiri
tp lam blog je laa..
haih..aku kalau dah tertarik dgn satu bnd tu sampai x tido dibuatnya

wish me luck babe and dude!

oh yeah nak menempek pic aku..
*ade new hair tp xley la na tayang kang ade yg jatuh cinta dgn aku.. :-p

tgk muka kami,same x?
ade ke ade org kata muka kitorang sama cm adik beradik
ni anak bos aku
siti bashirah..comey en?kacukan cina-pakistan

yg ni namenye xde keje..
and salunye aku pakai pink en
kali ni first time aku pakai wane hijo..
and aku rasa aku x comel if aku xpakai pink.. wuwuwu

ini muka baik aku
sila jangan kutuk k
aku kalau pakai spec xtau ler nampak cm dak baik ase
and nampak dah tua..and x comel..x shuke x shuke..

nampak fon baru aku?
haha..gedix tertayang fon pulakk
tu android spice CSL Mi300
wa ckp sama lu x sia2 beb kalau beli
kamera 5mp plus android froyo sistem 2.2
tp aku nak upgrade lg ke android gingerbread 2.3
tunggu adik aku si farhan buatkan
siess pakai android best gilerr
tp still xley la nak buang lappy kan sbb cmne nak update blog t..hee

ok banyak pulak aku mengarut
aku bosan sbnrnye pukul 2 pagi ni still xley tidor
korg tau ke sbb apa?
tak pa la korang x da kne mengena pun
ok sampai cni je
aku nak sambung petik gitar

assalamualaikum and good night semua..




No comments:

Post a Comment