Kau kekasih hingga ke akhirnya...

Saturday, November 26, 2011

nape anta makanan and air kat saya hari2?

ade abang tu kan hari2 dia anta makanan and minuman kat wani
mule2 hari tu dia datang nak beli cd je
pastu dia datang lagi bawakkan air
pastu esoknya datang lg bawakkan makanan
then seterusnya air and makanan lagi
katanya dia suka wani
perlu ke sampai bg wani makanan and air hari2?
huhu..

tapi wani betul2 mintak maaf
sekali pun wani xpernah makan or minum apa yg 'abg' bagi..
bukan apa,takut jugak
huhu..
wani bg adik2 wani je roti2 and air2 tuh
maaf ye cik abang
lagipun wani x layan lelaki lain sbb wani dh ada yg punya..
sorry guys..

=,=
letih la
rasa nak berpurdah je
x de dipikat dan terpikat
seriusly letih la nak melayan karenah customer2 sume
rasa nak pakai tag "taken already" je kat baju

seriously bukan nak berlagak ke hape tp mmg hakikat ramai gila customer yg gatai na ngorat
cube la korang beli cd je xperlu la tengok aku!!!!!!
geram betul lah!

dah la. 
malam ni x de mood nak online.
dok msg dgn cik abg je 
siang malam dok msg dia je.
yg pelik xpernah pulak rase jemu.
korang mcm tu x bila text ngn pakwe?
huhuhu

bai. jaga diri sume.

No comments:

Post a Comment