Kau kekasih hingga ke akhirnya...

Friday, November 11, 2011

peliknya aturan hidup ini

assalamualaikum
11.11.2011
hari yg agak bersejarah buat aku today
serius ckp,aku x tahu ini permainan hidup or what
tp mmg pelik perjalanan hidup ni

semalam aku dh bertekad utk melepaskan cinta pergi
dan untuk itu aku ingin berjumpa dia buat kali terakhir
memberi dia sesuatu yg mmg miliknya
supaya tidak aku simpan 

namun apa yg terjadi 
di luar jangkaanku
katanya,kita lupakan semuanya
kita start balik
jgn ungkit lg semua kisah lama
kita mulakan yg baru

td tanpa rela airmataku tumpah di hadapannya
xtahu kenapa sedih sangat atas setiap bicaranya 
while holding my hand he said
"u ingat i senang nak lepaskan u?bukak laptop gambar u,bukak hp gambar u"
"dh la. cmni la. kite lupekan sume k. jgn ungkit lg sume. i syg u sangat2"

and finally kitorg bersama semula..
hum entah lah..
ini keputusan terbaik ke
aku tak tahu
tp aku nampak betapa dia sygkan aku
dia dtg tempat aku straight after dia balik keje
even semalam he said kita dh xda pape
even semalam dia marah gile aku
then i saw the wallpaper in his hp
masih gambar aku
pdhal kami dh xda pape
dan dia x pergi di saat dia ingin pergi
dia patah balik
itu membuat aku tahu
dia masih sygkan aku

Ya Allah..memang dia untukku kah?
payah sungguh nak putus
dulu x de smpai cmni
ni mcm mmg dh stick together

entahlah..
aku x tahu inikah yg terbaik atau tidak
tp aku akan cuba selagi upaya..
meneruskan selagi terdaya
menyintai selagi mampu

kerna hanya Tuhan yg tahu
sampai bila kami akan bersatu
wallahualam..

1 comment:

  1. sedih plak dngr cite sis..sis sbr yer..btul tu 'kerna hanya Tuhan yg tahu
    sampai bila kami akan bersatu' :')

    ReplyDelete