Kau kekasih hingga ke akhirnya...

Monday, November 14, 2011

Ya Allah cantiknye kak Nurul!! aku nak wat cmni gak di hari pertunanganku nanti

pehh tgk tajuk aku panjang gile
and tgk aku update blog dua kali for malam ni
td baru lepas update entry ini --->> belajar main gitar..sumpah best dowh!
skrg ni lepas melawat blog kak nurulbadiah lai..
siess aku mmg rase nak share bnd ni ngan korang..
sbb..
sbb..
sbb..
dia dh bertunang and tema warne dia warne pink!!!!!
my feberet colour and oh my goshh she's soooo cute and gorgeous!!
tengok pic2 dia kat bawah ni yg aku amek dr blog dia..

DSC_0097
aku tekad majlis tunang aku nanti nak wane pink
and nak cantik mcm dia..comel mcm dia..*perasan je ak ni

DSC_0199
tgk ni..aww sweet gilerrr..kak nurul kecik je,tunang dia tinggi..
sweetnyerr...
comeyy gilerr..

386814_257719554279750_100001251228610_816522_664942288_n
ahh jeless kak nurul comel sangat!!
pehh x saba rasenye nak bertunang and mekap cantik2 cm kak nurul..huhu
dah la warne pinkk..

DSC_0228
satu hari nanti aku yg akan pegang bunga tu and pakai warna pink cmtuhh
aku dah nekad,tema warna time aku tunang t nak warne pink
kawen x kesa la ikut pihak laki tp yg pasti tunang aku nak wane pink..huhu
siessly jeles giler ngn kak nurul
dah la dia tu peguam,comel,cantik,pandai..
aku nak jd cmtu gak..
wait and see.. :-p

*x tdo ler aku malam ni mengimpikan putera kayangan enshem ajak aku engaged.
*cantik tol photographer utk majlis tunang kak nurul ni amek gambar.jeles 1000x!!

k done for tonite. nak tdo mimpi putera raja. baibai.

3 comments:

  1. simplee jek ..okeh lhaa tu ..btw taniah utk dia..lepas ni you plak ya :)

    ReplyDelete
  2. wow.....cntik sgt2 dear...kim slam kt akak 2 ek...fifa doakn diorang bhagia dnia akhirat...

    ReplyDelete