Kau kekasih hingga ke akhirnya...

Monday, December 12, 2011

10 Disember 2011-nice holiday+anniversary

assalamualaikum..
setelah bape hari tak update blog,hari ni nak update..
aku tak update sbb bape hari ni g bercuti..huhu
hari jumaat tu patutnya train aku pukul 10.51 pagi,tp delayed sampai kol 2 petang..
gile lambat ahh..potong stim betul..
patutnya my bf nak jemput aku pukul 4 lebih..
tp dh train delayed mesti lambat punye sampai Butterworth..
kompem malam..ingatkan dia x nak dtg..
but he come jugak.. =) 

dr kol 5.30 ptg die dh gerak dr tempat dia sbb aku suh gerak awal takut ujan..
so dlm kol 6 lebih dia dah sampai..
lame kot die tunggu train aku..
lam kol 8 aku sampai..
sweet gile depan pintu coach aku dia tunggu..
turun2 terus nampak dia..huhu
rindu tak yah cakap la..mmg lepas rindu bila nampak dia..
then ain and her bf pun sbnrnya mmg dh ade kat KTM Butterworth tu..
so kitorg cari dorang then g makan..
pas makan my bf balik and aku g kolej ain kat UiTM Penang..
malam tu sembang2 ngan ain smpai kol 3 pagi baru tidor..

esoknya..10 Disember 2011..sementara tunggu abg abis LDK..
aku and ain g breakfast and jalan2 dlu dlm UiTM Penang..

UiTM Penang


ni Ain (kanan)..my bestfren..dia la yg rancang our holiday..

okey lepas tu around pukul 12 abg tepon cakap LDK dh abis..
kitorg pun ciap2 sementara tunggu abg dtg dr Merbok ke UiTM Penang..
kitorg nak pergi Bukit Merah then overnite kat pulau..(Penang)

while waiting for my bf and ain's bf

dh la panas,panas dan mmg panas. haha. bosan so snap pic

ok then they arrived..
dlm kol 1 lebih kitorg gerak g Bukit Merah..
then mandi2 pe sume..
mmg terbaik la.. =)

tu dia bukit merah..fes time kami mai..

me and abg..
nampak mcm baru dtg..pdhal time ni dh nak balik sbnrnye..

then lam kol 6 lebih gerak balik..
aku x bg lg abg bukak benda yg kne pakai kat tgn tuh..
lawak tgk dia pakai ke mane2..

g memane pakai je 

then malam tu g lepak kat pulau..
tgk wayang midnight cite Ombak Rindu..
aku mmg teringin nak tgk..
tu ajak abg tgk cite tu..
ain ngan pakwe die pun tgk cite tu gak even dorang dh tgk..
tiket wyg kol 12.10mlm..
kitorg sampai tu dalam kol 9 lebih..
so kne tggu lame r..
last2 g lepak kat tepi laut betul2 depan plaza Gurney tu..

sementara tunggu wayang start..

dalam feri..see,still xbukak bnd pakai kat tgn tuh..hee

pas tgk wayang..lepak2 kat tepi laut..
best,sejuk je dok tepi laut..
tmbh2 dgn org tersayang..

with him..

bangunan tu plaza gurney..

then dlm pukul 6.30 pagi,abg anta aku kat KTM Butterworth..
ain ngan pakwe die terus balik..
tiket balik aku pukul 8.00pagi..
ase sedih sangat nak berpisah dgn abg..
seriously,kali ni sedih gile ase..dlu xpernah ase cmni..
ternangis kot masa tgk abg lambai dr luar train..
abg tunggu sampai train aku jalan..
siess satu perasaan aneh hadir dlm diri aku..
i love him..with all my heart..
kitorang dh kongsi banyak bnd bersama..
we shared a lot..
walaupun banyak sangat gaduh,kerap sangat..
10 Disember 2011-genap setahun 7 bulan kitorang bersama..
and this is the best gift ever..
terima kasih utk setiap kenangan..
even abg banyak kerja,abg sanggup spend masa for me..
sgup dtg memalam dr kedah ke penang tok jemput wani..
bawak moto dr kedah ke penang..
ke perak..
balik penang lek,balik kedah lek..
spend duit,jimat makan utk simpan for holiday ni..
terima kasih abg..
wani hargai semua tu..

good bye Penang..
banyak sgt memori kat Penang sbnrnye..
bile lalu balik kat Padang Kota...
teringat time dulu..with him..

thanks for everything..
kenangan yg x kan dapat lupa sampai bila2..

"syg,knp syg curi hati abg?" 
"sbb abg yg bg"
-----------------------------

Tuhan tolong lembutkan hati dia..
untuk terimaku seadanya..
kerna ku x sanggup..
kerna ku x mampu..
hidup tanpa dia disisiku..


No comments:

Post a Comment