Kau kekasih hingga ke akhirnya...

Thursday, December 29, 2011

aik,terus x balas?

haha. kelakar la lelaki zaman skrg. chat bukan nak menegur ke hape. nak ngorat je keje. td time aku keje,ade la seorang laki ni tegur aku kat chat say hye. memula aku x balas. then sejam kemudian aku saje je balas hye. pastu..pastu..korang tengok je la. huhu


then pas ckp dah ade pakwe dah,terus mamat tuh x balas. haha sengal betul. nampak sangat nak ngorat je. 
sbb tu aku jarang gila layan kalau laki2 yg aku x kenal anta chat. huhu. tu je nak story. btw aku banyak nampak dak2 sekolah wat status gedik2 and bajet hot kat fb,ape kes dik? sies nyampah kot bace. tp idak la nak komen kat depa. biarlah,budak baru nak up mmg cmtu kot.

No comments:

Post a Comment