Kau kekasih hingga ke akhirnya...

Thursday, December 29, 2011

azam tahun baru. nak bergaya mungkin? haha

hallo2 semua. wah baru2 ni kan,wani banyak spend duit nak beli baju and shawl lah. apakah itu tandanya aku sudah semakin mahu bergaya? haha. mentang2 dah 19 tahun kan wani. dulu aku ni mane kisah sangat pakai ape pun. tshirt and treksut je pun aku sarung. now kemain,pantang nampak baju and shawl comel mule la aku nak beli. tapi yg pastinya,nak yg murah2 je. takmo yg mahal2. membazir wet aku ja. huhu. tau tak aku suka warne pink? so dalam almari baju aku dlm bilik tuh mmg banyak gile baju aku yg warne pink.hari2 berderet dlm seminggu aku boleh pakai warne pink. kekadang je warne hitam or warne lain. tp skrg,aku cuba pulak beli warna2 lain. mane tau masuk ke dgn aku kan.

hari tu aku try warne purple. nampak mcm sweet gak kot? perasan. heheh.

abaikan bilik aku yg bersepah. yg ni aku pakai shawl gune satu pin je.  means versi selekeh. 
x pakai inner tudung yg ade awning tuh.
saje nak try je. tp bg aku cam nampak x berapa kemas.

ni pun same tp aku kemaskan sikit.

ha yg ni versi kemas sikit sbb pakai inner tdung yg ade awning kat depan dia.
time ni aku x pakai celak and eye shadow. betul2 pakai bedak je.

okey yg tu purple. pastu aku ade try gak warne merah. taktau la cantik ke x. aku rasa mcm garang bila pakai warne merah. tp dlm masa sama ade jugak ke'sweet'an nye. eheh.

hot tak aku? bhahaha. pelik ase bila pakai merah.

bajet comel la wani? pfft.

ok2 dah2. hehehe. bab bergaya depan camera mmg hobi aku.

okeyy. amacam? cantik x purple and merah? korg jawab dalam hati je la. kalau korang pakai mesti lawa kan. aku ni suke pink je sbnrnye. and jarang nak bergaya2 ni. tambah2 kalau time malas. baju tshirt and tdung pape je aku pakai. 

mcm ni. simple je. tp xde la aku pakai lengan pendek je. pakai ngan cardigen.
ni sbb time tuh aku panas. so aku bukak jap. huhu

bila dah nak masuk 20 tahun ni aku rasa aku kena gak la care tentang pemakaian aku. tak ley la pakai cam bebudak je or pakai selekeh2 je. so rase mcm nak shopping baju banyak2 lepas ni. yg comel2. and nak beli contact lens. saje nak try. heheh. korang girls mesti sume dah pandai bergaya kan? aku je baru nak merangkak2. hahah. k la. chow.

p/s : and lupe na cakap. na belaja masak. weee. =)

No comments:

Post a Comment