Kau kekasih hingga ke akhirnya...

Thursday, December 22, 2011

mak tetap sambut birthday aku

yuhu semua. semalam birthday aku. aku wat biasa je sebenarnya. cume kwn2 kat fb je la berlambak wish. tu pun sbb fb yg ingatkan kan. tp xpa. janji korg ade gak keinginan nak bukak wall aku and type HB! haha. 
then,semalam,time aku tgh keje dlm kol 6 ptg,mak dtg dah. pelik gak aku awat awal benor mak dtg amek. selalu kol 6.45ptg. then balik je la, mak cakap nak beli kek. so mak belikan kek. kek simple je. tp cukup bermakna bg aku sbb mak ade gak keinginan nak sambut birthday anak sulung dia ni even aku dah besor. then time kat kedai tudung tu aku cam teringin la dekat satu shawl ni. then mak ckp ambik la,mak belanje. yes,dpt shawl satu! =)
*even bf aku tak suka aku pakai shawl. tp aku nak pakai gak. senang. xyah iron. hehe. dia ckp, 'pemalas!'

then malam tu sambut ler simple2. mak masak nuget,kentang pe sume. sambut ngan adik2 je. happening gila dgn adik2 ku. dorg sume awesome. aidil ngan irah dok nyanyikan lagu happy birthday. dok cium aku. peluk aku. potong kek dgn aku. sumpah aku rase best sangat ada adik2. they are my world. yg si farhan (adik ketiga aku) g main gitar lak tgh2 potong kek uh. dah r main lagu titanic. ape la die ni.

bahagia rasanya disayangi

song for my adik2. cewahh. hehe

my new shawl. pink jgk jd pilihan, =)

aku mmg suka menggedik tgkp gambar bila bosann. =)




okey enough wani enough. cukup2 la tayang shawl baru. haha
saje gedik upload pic bebanyak lam ni
kat fb dah jarang upload pic sendiri dah
saje x nak bg ade owg IM ckp "hye awak,nak kenal ley"
peh. paling aku malas nak layan.
mmg kat fb aku x chat sesape pun kecuali kwn2 pompan aku.
baik kan aku?
yelaa. dah nak kawin. xkan nak layan org lain g.
kne la belajar jd isteri mithali.
=)

bye.






No comments:

Post a Comment