Kau kekasih hingga ke akhirnya...

Thursday, December 1, 2011

mcm mana perempuan boleh syg lelaki sampai mcm tu sekali?

aku failed la bab nak tulis mukadimah
aku terus je la ke isi penting
apa yg aku nak sampaikan,aku pelik how a girl can love someone too much..

td aku msg kawan aku..
eh silap,kawan aku msg aku..
memula aku xde kredit celcom sbb mmg x tpup celcom dh..yela skrg msg gune maxis ngn cik abg..
then td cik abg aku topupkan celcom aku as aku suruh semalam
so aku pun balas la msg kawan aku ni
memule dia tanye "wani ko xtpup lg ke?"
bile dh tpup je aku bls la. "dah,aku baru je topup ni,nape?"
then dye balas "gile rindu kat pakwe aku!!aku xley r xjumpe dye,sok dye balik uma,.smpai ahad.sahlah aku gila!!"
aku balas "lekla aku sejak pakwe aku balik u aku xjumpe die dah rilek je"

then dia ckp "bse r.ce ko tanye dye btapa mendalamnya syg ak kt dye.huhu"
aku pun balas la. "asal ko syg dia?"
dia jwb "sbb ak cintakan dia la,dia da mcm nyawa ak da.hoho"
aku pulak bls "pehh untung gile dye dapat ko,haha"
"hehe..aku dh tahap cinta mati kat die.mmg aku ase cm nak gila klu xdpt msg die,xjumpe die ke"
aku balas ape ye..aku lupe dah..
tp pastu dy balas cmni "yela..aku dh kompem dh jd bini dia t"
aku balas "eh asal lak?"
dia jwb "sbb aku nak jd bini dia la.kitorg nak tunang pas abis dip t."

walawehh..untung gila pakwe kawan aku tuh..
kawan aku tu sayang dia sangat2..
nampak?see how a girl loves her bf so much?

bukan tu je contoh yg aku jumpa
ramai lg..
dlm fb status cmni "i syg bf i sgt2.syg ____ only!!"
banyak sangat status cmni..
dlm blog kawan aku ade tulis
"i xley idup tanpa u b..plis maafkan salah silap i..i janji pasni i xwat dh"
"b..i syg u sangat2..i xde owg len selain u k.sampai mati i just cinta u sorg"

hummm..mcm mana dorg boleh syg lelaki sampai mcm tu skali?
aku ni syg jugak kat someone tp ntah lah..
mmg syg sangat tp x suke show off sangat..
ego,susah nak ckp syg..
tp dm hati,syg..


cara masing2 lain2..
kita manusia x semua sama..
dan perlu diingat,x de sape sempurna..
bersyukurlah kalau insan yg sudi menyayangi kita..
x kira how he/she show their love..
biar kita same2 menerima dan memberi..


No comments:

Post a Comment